Szerintetek Jézus Krisztus kétségbe volt esve a keresztre feszitéskor hogy talán az Atya mégse fogja feltámasztani Őt a halálból?
Én láttam a Bryan életében, hogy vígan dalolászott :)
Egészen biztos, hogy nem.
Sőt a Szentírás sok helyen úgy fogalmaz, hogy feltámadt a halálból, tehát nem teszi oda, hogy az Atya támasztotta fel. Jézus is azt mondta, hogy felépíti a templomot 3 nap alatt.
Az viszont nem kétséges, hogy a szenvedés rá is hatott, Neki is nagy terhet jelentett és iszonyatos kínokat kellett átélnie. Átélnie úgy, hogy előre tudta sorsát, ami még rosszabb, ha belegondolsz.
Efelől biztos nem volt kétsége.
De emberi mivoltából szenvedett adódóan szenvedett "izgult".
Igen mondott. Személyesen hallottad, vagy te is a Szupersztárból tudod. Mert ott a szájába adják.
A hit lényege, hogy nem kételkedünk. Ha tehát kételkedett, akkor nem hitt. Ami ugye elég abszurd.
8.Hsz!
Állításoddal szemben Jézus ezt állította:
"Jézus ezt mondta neki: „Ne érints engem, mert még nem mentem fel az Atyához, hanem menj az én testvéreimhez, és mondd meg nekik: Felmegyek az én Atyámhoz, és a ti Atyátokhoz, az én Istenemhez, és a ti Istenetekhez.” (Mt 20:17)
Jézus halálakor ugyanúgy a pokolban(a sírgödörben)volt,mint minden halott.
Jézus sokkal később ment fel az Atyához,és mi is,csak feltámadásunk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!