Jézus Krisztus nevében a Szent Szellem ma is gyógyít?
Az Úr ma is gyilkol. Miért ne tenné: a Bibliában több eset is le van írva -és Ő nem változott...
Az orvosTUDOMÁNY gyógyít, nem a szent szelled.
Igen.
Két különös tapasztalatom van csodás gyógyulással.
Az egyikben,a barátomnak szétrobbant az epehólyagja,és elöntötte a hasnyálmirigyet.Az életben maradás esélye -orvosai szerint-1:1 millióhoz volt. 365 nap kórházi ellátás után újra tanult járni,és még élt 8 évet.
Másik barátomnak,a szívbillentyűi nem zártak,és a szív egyik fő ere rettenetesen elvékonyodott.Egy tüsszentéstől szétrobbanhatott volna.
A szívét kivették(gépen éltették),és asztalon újra szabták,majd visszatették kijavítva.Ez 3 éve volt,és a srác,néha 8 órán keresztül húzza a harmónikáját éttermekben.
Mindkét esetben egész közösség imádkozott a betegért,illetve orvosaikért.
6.Hsz!
Sosem vettem,vagy kölcsönöztem olyan könyveket.
A történetekben személyes jó barátaimról írtam. Magánban megadhatom a nevüket,ha nem hiszed.A magyar srác él.
Igen, teljes mértékben Gyógyit!!!
Ahhoz hogy a "Szent Lélek" veled legyen Kövesd Jézust Isten Fiát, és mégegy!!
Kérd meg az Urat hogy Szeretnéd megkapni a Szent Szellemet:
Ha tehát ti, bár gonoszak vagytok, tudtok jót adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább adja mennyei Atyátok a Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!