Melyek Isten legfontosabb jellemvonásai?
Bocsi, ez nem az én kérdésem, de mivel ajánlották,(Zitus inkább Istennek a jellemvonásával kellene foglalkozni.), ezért érdekelne a keresztények véleménye.
Köszönöm.
20-as hsz
Én Istenre gondoltam, és nem istenre(istenekre)!
# 21
De ő arra kíváncsi hogy az eddigi 5 ezer kitalált közül melyikre gondolsz?
Vidiripi
Mennyei Atyánk mindig megtartja ígéreteit! (hogy egy jellemvonását említsek)
Kérdező. #20 vagyok.
Én értem, hogy számodra a te istened annyira fontos, hogy megkülönböztetésül és tiszteleted jeleként nagy kezdőbetűvel írod, de még mindig nem derül ki, melyikre gondolsz? Amíg nem írod le, addig mit találgassunk itten neked?
22-es hsz
csak magamat tudom ismételni: Én Istenre gondoltam, és nem istenre(istenekre)!
de hogy inkább megértsed mire gondoltam,: „Még ha vannak is, akiket »isteneknek« neveznek, akár az égben, akár a földön, mint ahogy van sok »isten« és sok »úr«, számunkra valójában e g y Isten van, az Atya” 1Ko 8:5, 6.
" számunkra valójában e g y Isten van"
Jól mondod, számodra egy isten van, épen úgy ahogy a többi vallást gyakorló számára is az ő istenük van és ott van a világ másik fele akik tudják, hogy egyikőtöknek sincs igaza, illetve téveszmében éltek.
Kérdező: Ez mind szép és jó, de akár be is lehet zárni ezt a kérdést. Mert ez kábé olyan játék, hogy én gondolok valakire, ti meg találjátok ki, hogy milyen színű a szeme.
Megmondod vagy nem mondod meg, melyik istenre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!