Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van ez? Mi történik velem?

Miért van ez? Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Alapvetően keresztény vallású vagyok,vagyis annak kereszteltek,de sosem gyakoroltam,nem vagyok vallásos. Nemrég azonban felfigyeltem a sátánizmusra,és azóta úgy érzem megtaláltam amit kerestem.

És azóta egyre többet szeretnék elérni e téren.

Miért van ez? És hol találok ilyen jellegű közösséget?

2018. jan. 19. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha találsz ne lépj be.
2018. jan. 19. 22:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Miért? Úgy érzem az lenne az a hely,ahova igazán tudnék tartozni.
2018. jan. 19. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Létezik egy könyv, ami számomra sorsfordító volt ebben a témában:)

Roger J. Morneau: Játék a tűzzel

Kiadja: Avent Kiadó 1992, (Budapest, Borsfa u. 55.)

Most rákerestem és már online is feltöltötte valaki, akit érdekel kíváncsiságból elolvashatja... kemény könyy, gatyákat felkötni:) az író saját, igaz története, aki kapcsolatba kerül egy nagyon gazdag, elegáns, intelligens, sikeres közösséggel, akik történetesen okkultizmussal/sátánizmussal foglalkoznak...

Belinkelem a fejezeteket:

1. fejezet:

[link]

2. fejezet:

[link]

3. fejezet:

[link]

4.fejezet:

[link]

5.fejezet:

[link]

6. fejezet:

[link]

7. fejezet:

[link]

8. fejezet:

[link]

9.fejezet:

[link]

10.fejezet:

[link]

11.fejezet:

[link]

12.fejezet:

[link]

13.fejezet:

[link]

14.fejezet:

[link]

jó olvasást:)

2018. jan. 19. 22:32
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

Az Ellenség megpróbál magához vonzani.

Sok mindent el tud intézni, ha kéri az ember.

Egy dolgot nem, nem tud szeretetben, békességben élhető örök életet adni.

Amit pedig ad, annak sokszorosát kéri vissza fizetségként.

Nálam okosabb szerint " Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja."

"Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el"

Ezek szerint mostanában az Ember ellenségének társasága vonz és abban szeretnél mind többet elérni? Életeket tönkre tenni? Embereket Istentől, az örök élettől elválasztani? Istent gyalázó énekeket énekelni és lelkedet az Ödögnek ajánlani? Komolyan mondod?

Ha tényleg ilyet érzel, akkor kérj segítséget a jó oldalról, egy lelkigondozót, egy tanárt, valakit keresni, aki segít neked ebből a csapdából kikeveredni.

Befele izgalmasnak és csábítónak tűnhet (már akinek), de kifele örülhetsz, ha majd ép ésszel megúszod és marad a bánat afelett, amit más embereknek okoztál kárt.

Az Ördög TUDJA, hogy a napjai végesek, és akit csak tud, magával akar rántani a sötétbe. Azt hireszteli a híveinek, hogy úgysem hal meg, de Isten egyszer véget vet a munkásságának és vele együtt pusztul mindenki.

Jó tanács: „Álljatok ellen az Ördögnek, és elmenekül”

2018. jan. 19. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Melyik Sátánizmusra gondolsz?

Ha fiatal vagy, akkor a LaVeyféle még jó hatással is lehet rád, ha 18 felett vagy, akkor viszont csak bohóckodás az egész.

A Spirituális Sátánizmus undorító agymosás, nehogy komolyan vedd vagy elhiggy bármit is amit ott látsz.

Magyarországon nem találsz olyan közösséget, ami komolyan venné az okkultat.

Nem káros vallás, mert vannak jó filozófiai gondolatai és semmi morálokkal szembemenőre nem bátorít, de túl sokat nem tanulsz belőle, javaslom a szabadgondolkodást. :)

Főkérdésre: Azért van ez, mert szükséged van kapaszkodóra, de lázadni is szeretnél és bemutatni a hülye keresztényeknek, amivel semmi gond nincs, de ne hidd, hogy ez egy felsőhatalom miatt lenne.

2018. jan. 19. 23:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Az mindig jó, ha az ember megleli azt amit keres. Azonban ha a kérdés nem trollkodás (mint első ránézésre tűnik), akkor biztos vagy benne, hogy te valóban azt találtad meg?

A sátánizmusnak is több vonulata van, honnan tudod, hogy mire taltál, ha még ezt sem sikerült beazonosítani?

Egyébként lényegtelen melyik ágát tartod vonzónak, aki a sátánt követi, sorsában is osztozni fog.

2018. jan. 19. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Jó, jó. De mit is értesz konkrétan az alatt, hogy „sátánizmus”?

Mert nincs is egységes sátánizmus, egy csomó ember egy csomó mindent ért ez alatt.

De mindenesetre, ha valami metálos majomság miatt csinálod, akkor ajánlom ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=9c-0FW_Bqd0

(rövid, tényleg megéri lenézni)

2018. jan. 19. 23:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Nem trollkodás a kérdés,valóban ez a helyzet.

De én inkább egy olyan közösséget szeretnék találni,ahol a sátánizmus "normális" oldalát találom meg.

Úgy értem:nem ölnek embert,nem rongálnak,szimplán csak a sátánizmus eszméiben osztoznak.

Egyébként 18 vagyok.

2018. jan. 20. 09:38
 9/16 KZitus ***** válasza:
0%

"Egyébként 18 vagyok." - sajnos jó tapasztalatlan, képlékeny massza lehetsz a Sátán kezében. Miért akarsz csatlakozni az emberölőhöz? Tényleg ez vonzana? Gondolj a családodra, a barátaidra, azokra, akiket szeretsz.

Mert az Ördög emberölő. „Az emberölő volt kezdettől fogva” — mondta Jézus a János 8:44-ben. Azzal a cselekedetével, hogy elfordította Ádámot és Évát Istentől, Sátán emberölővé vált. Halált hozott az első emberpárra, valamint a leszármazottaikra is.

Senkid nem halt még meg akit szeretsz? Akkor nem igazán élted át azt, amit Sátán okozhat neked is :-)

2018. jan. 20. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.

Azért érzed így, mert a sátánizmusban azt hallod, amit hallani szeretnél és nem azt, ami feltétlen a javadra válik. A kettő ugyanis nem ugyanaz. A sátánizmus löki ezeket a sallangokat, hogy "légy bölcs", meg "élvezd az életet" és ezek nagyszerűen simogatják a kis lelkedet.

2018. jan. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!