Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, gondoltam ide teszem fel a kérdésem, hiszen bár sok mindenben nem értek egyet a kereszténységgel, de abban igen, hogy elég sok keresztény felekezet magas erkölcsi norma szerint él, és van rálátásuk a világra, szóval, én egy átlagos 30 körüli srác vagyok, nem vagyok se szegény, se gazdag ha a vagyont nézzük, azt mondanám a kinézetem is átlagos, nem vagyok egy nagy csajozó gép, hiszen nem igazán kedvelem azokat a bulikat, ahol elég magas az erkölcstelenség, és sajnos a bulik java része pontosan ilyen, na de ami a rengeteg körítés mellett a kérdésem, ritkán történik, de nyilván én is szeretném életem párját megtalálni, próbálok nem görcsösen állni a kérdéshez, és nem érzem szükségét, hogy bárkit leszólítsak csak úgy, viszont ritkán ha megtetszik egy lány, akkor próbálok a lehető legkedvesebb lenni, persze vannak hibáim, de tényleg próbálok nagyon kedves, tapintatos, hízelgő, vicces, és nyitott lenni a lány felé. Sajnos az a tapasztalatom, hogy majdnem minden esetben, a szomorú, hogy jelenlegi állás szerint, nem is csak majdnem, ha nem minden esetben, ezek a lányok inkább választanak valakit, aki jön a semmiből, és mondjuk alpári, és nagyvilági viselkedésével, azonnal elcsábítja a lányt, majd pár hét múlva dobja, a lány meg panaszkodik, sír, hogy megint egy féreg férfival volt dolga. Remélem értitek már mi a kérdésem, Én aki tényleg a csillagot is leakarom hozni a lánynak, azt majdhogy nem semmibe veszi, és az aki meg csak fájdalmat okoz neki, azt meg boldogsággal fogadja.
2016. ápr. 23. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Jól értem, azt szeretnéd tudni, hogy mit mondhat egy keresztény élettapasztalatú ember arra, hogy 30 évesen egy kedves srác még nem találta meg a Párját? Vagy egy konkrét lány érdekel, aki nem figyelt fel Rád?

Számtalan gondolatom támadt. Mivel nem csak a hívő emberek életét segíti, igazgatja a Jóisten, hanem mindenkiét, így bízhatunk abban, hogy Téged sem felejtett el. :)

Az is lehet, hogy nem a hozzád illő körökben próbálkozol. Gondold végig, mi a hobbid, stb és keress hasonló érdeklődésű klubot (kirándulás, nyelv, utazás, társasjáték, önkéntes környezetvédelem, társastánc, olvasókör, sport. könyvtár stb). és ott találhatsz lelki társat is, olyan lányt, aki nem a "rossz fiúk"-ra bukik.

A másik, hogy vajon, hogyan nézel ki? Adsz magadra? Ápoltság, tiszta lehelet, körmök stb. (bocsi, nem ismerlek)

Az is lehet, hogy érdemes elmenned a helyi keresztény közösségekbe, (általában fiúhiány van) és ott találod meg a Párod :) az is lehet, hogy még a Jóisten is szimpatikus lesz Neked, mert neki te biztos az vagy:)

Ha pedig egy KONKRÉT lány után fáj a szíved, aki még nem gondolt Rád másként, próbáld meg randira hívni:)

Ha mersz, nyerhetsz :)

2016. ápr. 23. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi volt baj azzal, amit írtam. Önismeretnek tökéletes.

A hobbid attól még újra megkérdezném.

2016. ápr. 23. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:

"Nem tudom mi volt baj azzal, amit írtam. Önismeretnek tökéletes.

A hobbid attól még újra megkérdezném."

Szia nem tudom, nem én jelentettelek téged, most jöttem fel az oldalra, szóval csak két kommentet látok, hobbim szeretek olvasni, zenét hallgatni, sétálni, és filmet nézni.

Kedves első válaszoló, sok jó dolgot írtál, ezeken már sokszor én is elgondolkoztam, csak eléggé rossz folyton belenyúlni a negatívan alakuló választásba, sajnos van egy "rossz" tulajdonságom, hogy bár nem ugrálok egyik lányról a másikra, ha nem próbálom az igazit megtalálni, viszont ha egy lány hamar megtetszik, akkor, hogy csúnyán mondjam, túl gyorsan kezdek el érzéseket táplálni iránta, és ezért eléggé fájó pont, amikor rájövök, hogy nem alakulnak a dolgok jól. Szóval többek között az is nehezíti a dolgokat, hogy hamar bele szeretek egy lányba, és aztán lehet, hogy túl sokat képzelek bele a dolgokba.

A kinézetem átlagos mint mondtam, a higéniára eléggé adok, átlagos 178 cm magas, 75 kg vagyok, teljesen átlagos testalkat, rövid haj, tényleg nagyon átlagosnak tudnám magam jellemezni öltözködésben is inkább az elegánsat az enyhén sportossal keverem. Ami kisebb probléma lehet, hogy sajnos gyermek korom óta szenvedek a pattanásoktól, de ami pont a legviccesebb ebben a dologban, hogy ha találok egy lány akivel boldog tudok lenni, akkor elmúlnak a pattanásaim, mondhatni teljes mértékben.

2016. ápr. 23. 16:06
 4/10 Roland G. ***** válasza:

Szia!

A keresztény lányok többsége figyelembe veszi a belső értékeket,de ha világi lány tetszik,akkor nekik nem jön be a jófiús stílus.Te döntöd el,hogy mit szeretnél.

2016. ápr. 23. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Szervusz.

Isten a szavában ezt írja:

(1Korintusz 7:39) . . .házasságot kössön, akivel akar, de csak az Úrban.

veszéllyel jár, ha figyelmen kívül hagyjuk ezt az isteni irányadó mértéket,

ezért olyan helyen kellene keresgélned, ahol azonos értékekkel bíró társaság van.

Sajnos ezért van hogy panaszkodnak, mint ahogy említetted is.

Persze senki sem tökéletes, de ha két embernek azonos értékrendje, célja van, az már messze nem rossz egy kapcsolathoz kezdéshez, amiből jó házasság is válhat.

2016. ápr. 23. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:

"Én aki tényleg a csillagot is leakarom hozni a lánynak, azt majdhogy nem semmibe veszi, és az aki meg csak fájdalmat okoz neki, azt meg boldogsággal fogadja."

Na,ha nőt akarsz magadnak,pont ezt ne tedd! Aki lehozza a csillagokat is,igyekszik mindenáron kedves lenni,arra nemkívánatos papucsként tekint a legtöbb nő.Tudom,hogy ez ellent mond a józan logikának,de el kell fogadni,hogy ez van.Viszont egy igazi nő nem is kőbunkók után sír,az a kislányok szokása.Meg kell találni a középutat a viselkedésben.

2016. ápr. 23. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:

" "Én aki tényleg a csillagot is leakarom hozni a lánynak, azt majdhogy nem semmibe veszi, és az aki meg csak fájdalmat okoz neki, azt meg boldogsággal fogadja."

Na,ha nőt akarsz magadnak,pont ezt ne tedd! Aki lehozza a csillagokat is,igyekszik mindenáron kedves lenni,arra nemkívánatos papucsként tekint a legtöbb nő.Tudom,hogy ez ellent mond a józan logikának,de el kell fogadni,hogy ez van.Viszont egy igazi nő nem is kőbunkók után sír,az a kislányok szokása.Meg kell találni a középutat a viselkedésben."

Köszi, ja tudom, hogy nagyon "régimódi" vagyok, meg túlzottan érzelgős is, sokszor kiakartam irtani magamból a jóérzést, és lelketlen bunkóvá válni, hátha akkor sikeresebb leszek, de ez nekem valahogy nem megy, úgy érzem az nagyon ellene lenne a személyiségemnek.

2016. ápr. 23. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Éppen ideje lenne felfognod, hogy nem létezik semmiféle Isten és az ember is csak egy állat, aminek a nősténye kemény hímre vágyik, mert arra nedvesedik neki a cunája.

Ez ennyire egyszerű. Nincs ebben semmi érdekes.

2016. ápr. 24. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

"Köszi, ja tudom, hogy nagyon "régimódi" vagyok, meg túlzottan érzelgős is, sokszor kiakartam irtani magamból a jóérzést, és lelketlen bunkóvá válni, hátha akkor sikeresebb leszek, de ez nekem valahogy nem megy, úgy érzem az nagyon ellene lenne a személyiségemnek."

Nem igazán értetted meg amit írtam.A középútról beszéltem.Tudom,hogy nehéz....

De ha lelketlen bunkóvá válsz,az sem fog segíteni.

2016. ápr. 24. 11:13
 10/10 balasu válasza:

Hello! Azt kérdezed, miért buknak a lányok a nagyszájú bunkókra? Ennek alapvetően evolúciós oka van. A nő ösztönösen keresi a legjobb genetikával rendelkező férfit, vagyis a 'jó pasit'. A jó pasik viszont hamar megtanulják, hogy könnyen kapnak nőt, így nem értékelik őket, ezért is engedhetik meg maguknak sokszor a bunkó viselkedést. A bunkók általában menőbbek, népszerűbbek, könnyebben elérik, amit akarnak, ezért a lányok is jobban biztonságban érzik magukat egy menő srác mellett, és nem utolsó sorban így ők is a menő körbe tartozhatnak. Fontos tehát, hogy a nő nem konkrétan a bunkóságra bukik, vagyis a kérdésedre válaszolva: attól, hogy felveszed a bunkó stílust, nem leszel eredményesebb.

A jó hír az, hogy egy bizonyos idő után (kb 21 éves kor felett) a nők elkezdenek inkább a biztonságra vágyni. Vagyis azt a férfit keresik, aki mellett hosszú távon meg tudnak maradni, aki támogatja és kitartóan szereti őket, aki mellett nyugodtan fel tudják nevelni gyermekeiket. Ehhez pedig leginkább a belső (lelki) erőt, a stabilitást, a kiegyensúlyozottságot és a magabiztosságot keresik egy férfiban, ami önazonossággal érhető el.

Tanácsom tehát: ne akarj más lenni, mint aki vagy. Tanuld meg elfogadni azt, ami van. Ha nem vagy rendben önmagaddal, ha nem vagy önazonos, az kisugárzik, és a nők is megérzik. Vállalj mindent, ami vagy, és bátran járd a magad útját.

Egyetértek az egyik előttem szólóval abban, hogy nem szabad a csillagot is lehozni a lánynak már rögtön az elején. A nő ilyenkor azt érzi, hogy te valószínűleg jobb nőnek értékeled annál, mint amilyet szerinted megérdemelsz, ezért nagyon teperned kell. Viszont így ösztönösen leértékeled a genetikádat az övével szemben, így nem leszel kívánatos a számára. Eredményesebb, ha te sem adod magad túl könnyen. Először csak kerülgessétek egymást, de mindig egyenrangú felekként. Ne rohand le.

Végül annyit, hogy ha nem te vagy a vezérhím, nem érdemes a legdögösebb jócsajt kinézni, úgysem szerzed meg. Rosszul hangzik, de mindenkinek van egy árfolyama a "piacon", amivel tisztában kell lenni, és meg kell próbálni nem sokkal magasabbra célozni.

Nnna, sok süketelést összehoztam itt, de remélem, hasznosítani tudsz majd belőle valamit.

2016. máj. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!