Kicsoda a 'Magyarok Istene'?
1# M©rha
2# bíbliab©szó idi©ta
3# kicsit bővebb kifejtést igényel
4# Slampos vagy b©|zzeg. Ez így a f©szság kategória.
5 # idi©ta
6# "vagyis senki " Az te vagy haver!
7# Elolvastad, hogy mit írtál b©zzeg. P©cs.
8# Ez már a betyáros viselkedés. !!
Ha lenne egy csöpnyi hely bennem, vagy akár csak nem mozdulna meg a gyomrom pusztán az említésétől, innék az egészségedre egy... valami alkoholosat.
9# A Turul csipkedje rojtosra a bögyörődet!
10# Most képtelen vagyok értelmezni..:)
11# HE-HE ! Már tudom értelmezni. Dugd fől magadnak, te pszicho...izé.
Ezen mondatok leírása, pislákoló
értelmem utolsó hunyorgásának következményei.
Ismerve lényemnek ábrahámita /, itt konkrétan keresztény / felfogás szerinti hiányoasságait, meglepődnék...roha©tul elfelejtettem min, dee biztos jó gondolatmenet volt.
Nekem összejött egy pót BUÉK is most:)
Remélem az agysejtjeim nevében, hogy egy ideig nem lessz több.
Most pedig tisztelt sértetségetek engedelmével, kilövöm magam az űrbe, a boldog súlytalanság, és a kósza álmok világába.
Ez volt a gyermeki őszinte oldalam...ami mindenkiben benne van...asszem.
szép akármit
12.Hát te szétszórt!
. Ugyan,ki vagy?
. Olyan összefüggéstelen vagy az irásod szerint,hogy tényleg az űrbe való vagy.Csak éppen azt nem tudom,hogy mit csinál az emberiség Nélküled a Földön.Lehet gyorsabban fog fejlődni,mert te egy ilyen"fejlődés fék"ként létezel,müködsz anélküli,hogy tudnál rolla.
Lehet az UFOK-gyártottak csak amikor látták,hogy nem sikerültél jonak,a földön felejtették.
Feltettem egy kérdést és senki a világon nem képes rá választ adni? Mi köze a Bibliához a magyaroknak?
Magyarok ezreit mészárolták le és űzték el innen mert nem hitt istenben! Mellesleg miért ne létezhetne olyan, hogy 'Magyarok Istene' ? Lehet, hogy neki csak ennyi a neve, csak ennyi, 'Magyarok Istene'. Magyarként azzal a szomorú ténnyel kellett most szembe néznem, hogy a saját fajtámat nem érdekli a saját istene... Nem lényeg, hogy létezik, mert abban a pillanatban mikor nekem nagy segítségemre lenne egy feljebb való, nem akarok egy zsidó vagy görög vagy bánom is én milyen entitáshoz imádkozni! Hosszú idők óta kutattam a sajátunkat, de sajnos a történelem zivataros századai elmosták. Erre itt jönnek nekem 'Turul Béla' meg "olvasd a bibliát"... Nem egy isten hívők voltak az őseink. Hasonlóak mint a Skandinávok vagy mint a Görögök. Csak nekik volt gerincük megóvni azt.
Remélem van aki egy értelmes választ ki tud majd ide nyögni, mert ha nem... Attól tartok magamra maradtam.
14.Csak annyi köze van,hogy Isten egy van és a biblia ami őszintén beszél rolla.
A többi megfogalmazás istenről emberi kitaláció ami ahány fogalmazás annyiféle.
Ha egy Isten van,már pedig egy van kb.700 nemzetnek melyiké az az egy.
A biblia pedig egy istenről beszél és egy emberi fajrol,függetlenül nemzetekről.
A biblia a sok tucatnyi könyv közül csak egy, ami !egy! istenről beszél. Csupán az lett elfogadva. Ennyi. Nem kell elhinni dolgokat, hogy a Biblia az egyetlen könyv ami őszintén beszél istenről... Miben más Odin mint a keresztény Isten? Ja, megvan! Odin soha sem kérte, hogy imádják. "Mert a pokolra kerülsz." Nagyon megható... De már megtaláltam amit kerestem.
Akit még érdekel a téma:
Ipolyi Arnold - Magyar mythologia (1854)
A mitológia az mitológia,az 1800 az most volt,az emberi fogalom,nem ihletett.
A Biblia az Isten szava,6000 éves,ihletett Isteni sugallat.
Hosszú könyv de nincs ellentmondás benne mert nem mitológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!