Miért nem járnak Istentiszteletre, Misére is azok a fiatalok, akik egy egyházi ifjúsági kör tagjai?
Ne haragudj, de hülyeségeket írsz.
Láthatóan nem vagytok az a kimondottan vallásos katolikus család. Ezzel egyébként nincs gond, nekem is van a rokonságomban ilyen. Nem ítélek meg érte senkit, mindenkinek a magánügye.
De akkora hülyeséget írni, hogy politikus tartott misét... nem nagyon tudok rá szavakat találni.
Misét csak felszentelt pap tarthat, még diakónus sem. Pap pedig nem lehet politikus, nem lehet egy pártnak sem a tagja, nem vállalhat politikai szerepet. Ez pedig törvény az Egyházban, amely alól nincs kivétel.
Ilyen hülyeségeket inkább ne írj, mert téged jellemez csak.
Továbbra is mondom (csak fel kéne fognod), hogy igen, hallottam. Tudom, hogy van olyan templom, ahol olykor politizál a pap. De például én nem ilyen helyen lakom. Ahogy a papok többsége sem politizál. Még ha a hírekbe is mindig ezek az esetek kerülnek.
Sőt volt nálunk lelkigyakorlaton is egy pap, előtte búcsúkor egy másik pap, ők sem politizáltak. Decemberen voltam én is egy másik templomban, ott sem politizált. Mindjárt 4 papot soroltam fel.
Köszönöm az értelmes választ ( bár nem értünk egyet ami nem baj) ritka az ilyen :)
Azt nem értem hogy ha nem ítéled el a melegeket akkor a melegházasság miért lenne baj ? Ha nekik így jó megérdemlik hogy boldogak legyenek
És ha mondjuk megerőszakolnak egy 15 éves lányt és terhes lesz vagy ha olyan
Helyen élnek kevés pénzzel és a várandóság alatt sem tudnak nyugodtan élnek vagy egesegesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!