Miben nyilvánul meg a Keresztény hited?
Elsosorban a Fidesz/KDNP szavazoknak szol a kerdes, es mindazoknak, akik mostanaban a keresztenyseget feltik, Magyarorszagot a keresztenyseggel kotik ossze, stb.
Szoval hogyan elitek meg a vallas fo uzenetet, hogy szeresd felebaratod?
22-es válasza szép, kérem Isten áldását és sok erőt a munkájához! De kérdező, ne haragudj a válaszolókra, mert a te stílusod hozta ki ezeket a válaszokat. Számonkér,szidsz bele a vakvilágba. Mindeközben rólad csak annyit tudunk - most, hogy már a neved is levetted, hogy úgy kérdezel, mint egy ávós vallatótiszt. Miért soroljuk fel neked, hogy mivel foglalkozunk? még a 22esre is csak rávágtad, hogy ezt kérdeztem. Kinek érzed magad?
"Ha mindenki a saját portáján söprögetne, azt tisztán tartaná, az egész világ tiszta lenne" - mondta Teréz anya.
A 22-sel privátbankár jól elbeszélgettünk. És ki is derült, amit vártam, a liberális és a keresztény hozzáállás a menekültekhez, melegekhez, a kormányhoz, stb kb ugyanaz.
Nem tudom mi a baj a stílusommal, feltettem egy kérdést, amire mellébeszélni válaszokat kaptam (pl rögtön a migránsok védőjének lettem beállítva, meg h erre nem lehet válaszolni, stb ), ez nyilván idegesítő, mert nem a migránsok a tema, és lehet válaszolni, a kétkedés teljesen mást jelent. Aki nem válaszol, az alszereny, vagy nem tud a saját életéből példát hozni, ezért bújik el a kifogás mögé.
Amúgy én is keresztény vagyok, és liberális is. Templomba évente max 1x járok, de jótékonykodok, mindenkivel úgy bánok, ahogy velem is szeretném, jóra nevelek akit tudok, és az emberség vezérel. Nincs ebben kerkedes, értő meg nem állítom h jó ember lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!