Ti valóban nem követtek el semmilyen bűnt?
Betartjátok a teljes tízparancsolatot, és a Biblia minden szavát?
Mert én nem. És nem is mindig érzem úgy, hogy a Szentlélek munkál bennem.
Kíváncsi vagyok, van-e itt olyan ember, aki azt állítja, hogy ő soha nem követ el semmilyen bűnt.
#9,10
Ismerem pontosan a katolikus hitet és teológiát, de amit leírtál, annak semmi köze hozzá.
A bocsánatos bűnök azért bocsánatosak, mert a katolikus hit szerint nem kell hozzá gyónás, a halálos bűnök esetén szükséges a gyónás.
Nincs olyan bűn, hogy megbocsájhatatlan.
Nem tudsz Te semmit, csak fujod a magadet mint egy pereces:
"perecet tessek! ... peredet tessek!"
Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok, de a Krisztus mellett megfeszített rablógyilkos lator sorsa ellentmond a filozófiádnak.
Bocs!
Fentieket #13-nak írtam.
A Földön még nem élt bűntelen ember Krisztuson kívül.
Krisztus vére minden bűnt eltöröl,amit felismertünk,megbántuk,és Krisztusnak adtunk.
(A Szentlélek elleni bűn lényege,hogy lezárjuk magunk előtt a Szentlélek bűn felismerésére,megbánásra,Krisztushoz vezető munkáját.)
Minden bűn kárhozatos Krisztus kegyelme nélkül.
Aki azt a állítja, hogy ő bűntelen, azzal 'kevélység' bűnét valósítja meg. Az pedig a 7 főbűn egyike.
.
Nem is munkálhat benned a Szentlélek, mert ha tenné, nem tennél fel ilyen provokatív kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!