Mi lehet az oka, hogy az iszlámban sokkal gyakoribbak az agresszív szélsőségesek? Hiszen sokan hívják a béke vallásának is, de mégis!
44.Hsz!
A"keresztény"kifejezés "krisztusi"-t jelent.
Meglehetősen korlátolt az,aki egy öregező cigányt "krisztusinak"talál!
imakommandós!
Ha az iszlám valóban a "béke vallása"volna,minden imám,minden beszédében,a terrorra készülők feladására buzdítaná híveit,de ilyenről hallani sem lehet!
Helytálló,a megállapítás!
Vak fanatikus muszlim,és terel.
Értem kérdező, tehát csak muszlimok lehetnek szerinted terroristák :) Sajnálom hogy tőlem nem ezt a választ kaptad.
Javaslom olvasgass kicsit :
A cikk szerint csak Németországban egy év alatt 3600 támadás érte a menekülteket. Ja, de akkor ez szerinted nem terror. Meg a las vegasi lövöldöző sem terrorista. Miért is lenne hiszen fehér keresztény. És még sorolhatnám.
"Ha az iszlám valóban a "béke vallása"volna,minden imám,minden beszédében,a terrorra készülők feladására buzdítaná híveit,de ilyenről hallani sem lehet!"
Miért mire buzdítanak? Amúgy hány imám beszédét hallgattad meg ? Ha tényleg igaz lenne az sok hülyeség amit itt összehordtok akkor az összes imam a más vallásuak kiirtására buzdítana és 1,8 miilárd muszlim indulna el hitetleneket vadászni. Nem kell hozzá sok ész és be lehet látni. Persze aki fanatikus keresztény meg hitgyülis szektás annak hiába beszél az ember.
"Ha Bulgáriában is többségben lennének a muszlimok,ugyanolyan problémák lennének,mint a többi muszlim országban."
Bulgáriában konkrétan bolgárok üldözték a muszlimokat a rendszerváltás előtt. Az utolsó európai népirtástért is keresztények a felelősek és muszlimok ellen követték el a dél-szláv háborúban.
"Egy országban sem tartják nyilván az elítéltek vallási hovatartozását mert tudják hogy annak semmi köze a bűnelkövetéshez."
Ezzel szemben a tények: UK-ban Residence papíroknál (tartózkodási) van olyan kérdés hogy mi a vallásod. Azaz minden bevándorlónak tudják.
Ausztriában detto, az Anmeldebescheidigungnál ugyanez. Ha pl keresztényt ikszelsz még egyházi adót is fizetsz. Mindkét országban évekig éltem/élek.
Nem ártana kicsit tájékozódnod mielőtt baromságokat állítasz.
"Értem kérdező, tehát csak muszlimok lehetnek szerinted terroristák"
Sehol sem mondtam ilyet, sőt! Ennyire nem fogalmaztam bonyolultan!
Másrészről a példáid sem jók. Nagyon nem mindegy, hogy
1. Szerintem erőszakos a vallásod, ezért ha idejössz, akkor kinyírlak! De ha maradsz ott ahol vagy, akkor semmi bajom nem lesz veled, és semmi bajom sincs senki mással se.
2. Ha nem abban hiszel, amiben én, akkor kinyírlak! Bárhol és bármikor is, akár vallásos vagy, akár ateista, én utánad megyek a világ túlfelére is, mert merészeltél nem ugyanúgy gondolkodni, mint én!
Gondolkozz még egy kicsit, mert egyelőre nagyon el vagy tévedve!
" Magyar elítélteket vizsgálva milyen következtetéseket vonsz le? Hogy a keresztény vallásúak hajlamosak bűnözésre?"
Amíg egy keresztény ha bűnt követ el, pl hitetlent meggyilkol akkor elszakad az identitásától, addig muszlim terroristák a hitetlenek gyilkolásakor a Koránra, vagyis muszlim identitásukra hivatkoznak.
Lehet találsz olyan "keresztényt" aki a kereszténységre hivatkozva gyilkolt, csak az valószínű vagy elmebeteg, vagy a keresztények szent iratát nem fundamentalistán, hanem allegórikusan értelmezi, hogy gyilkolhasson.
Pajor Tamás kérdezte egy Hetek cikkben, hogy melyik a hitelesebb vallás, az, amelyik akkor működik jól, ha nem veszik komolyan ("mérsékelt" iszlám), vagy az, amelyik akkor, ha komolyan veszik (keresztény fundamentalizmus)?
Ugyanis a kereszténység akkor erőszakmentes és békeszerető, ha komolyan veszik, míg a muszlimok ha komolyan vennék amit a Korán parancsol akkor már több száz millió terrorista lenne. xd
Kérdező, te konkrétan azt mondod hogy csak muszlimok lehetnek terroristák. Szerinted ha egy állítólagos muszlim ártatlanokat gyilkol Európában akkor terrorista, de ha ártatlan muszlimokat gyilkolnak Európában akkor a tettes nem terrorista. Meg mi az hogy ne jöjjön ide? Európában vallásszabadság van és nem csak bevándorlók muszlimok hanem sokan a helyiek közül is. Például Magyarországon többezer magyar muszlim vallású van. A te felfogásod semmiben sem különbözik az ISIS nézeteitől csak másik oldalról.
Az az állitásod sem igaz hogy " ha maradsz ott ahol vagy, akkor semmi bajom nem lesz veled," hiszen az USA támadta meg a Közel-Keleti muszlim államokat. Nem muszlimok rohanták le az USA-t vagy Európát. A 2000-es évek előtt nem is volt Európában muszlimokhoz köthető merénylet.
Szóval te vagy az aki el van tévedve de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!