Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk mit gondoltok az alábbi...

Tanúk mit gondoltok az alábbi Bibliatanítokról?

Figyelt kérdés

Derék Prince

Kenneth Hagin

Német Sándor

Marlyn Hickey

Joyce Mayer

Andrew Womack

2017. nov. 18. 12:08
1 2
 11/15 imakommandós ***** válasza:
36%
Nem is vettem észre
2017. nov. 19. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nemcsak a Derék Prince, hanem a Kenet Hagin is. Ez sem éppen rossz név.
2017. nov. 19. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem tudom, mi a szándékod a jehovistákkal, de arra volna szükségük, hogy Isten Szelleme félre tolja a sötétség leplét a szívükről, hogy Jézus Krisztus evangéliumának a fénye beragyogjon a résen. Akkor képesek lennének egynél több lehetőségből választani, és Isten kegyelméből a jó mellett dönteni. Enélkül, ha az orrukat belevered az igazságba, akkor sem fogják felismerni. Ez nemcsak rájuk vonatkozik, hanem mindenkire, akinek nem állt még módjában Jézus Krisztussal találkozni, akár azért, mert még nem volt alkalma, akár azért, mert nagy ívben elkerülte. Úgy gondolom, hogy a közbenjárás sokkal inkább célravezető, mint az Igével való bökdösés. Ne feledd, hogy Isten Szellem feddi meg a világot a bűnről, az igazságról és az ítéletről. Jézus Krisztus nem azt mondta, hogy elmenvén széles e világra, nyomjátok le az evangélium üzenetét mindenki torkán, hanem azt, hogy hirdessétek. A mi felelősségünk nem az, hogy meggyőzzük az embereket, ez a Szent Szellem dolga. A mi feladatunk az, hogy hirdessük az evangéliumot. Éppen ezért nem feltétlenül a legjobb módját választottad a jehovisták meggyőzésére, vagy a szemük felnyitására. Az ő vakságuk természetfeletti, csak természetfeletti erő képes ezt eltávolítani róluk. Aki ellenáll az evangélium üzenetének, abban az igahirdetés által nem szabadul fel hit, amire Isten kegyelme válaszolhatna. Éppen ezért jobb meglátásom szerint imádkozni.
2017. nov. 19. 09:29
 14/15 A kérdező kommentje:

Asperrimus!

Köszönöm a hozzászólásod tanultam belőle.

2017. nov. 19. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Én köszönöm, hogy pozitívan válaszoltál!
2017. nov. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!