Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk mit gondoltok az alábbi...

Tanúk mit gondoltok az alábbi Bibliatanítokról?

Figyelt kérdés

Derék Prince

Kenneth Hagin

Német Sándor

Marlyn Hickey

Joyce Mayer

Andrew Womack

2017. nov. 18. 12:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Én nem vagyok tanú. Akkor nem válaszolhatok? Mi ez a kivételezés a tanúkkal? :-)
2017. nov. 18. 12:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem olvasnak tőlük semmit. Így nem tudnak véleményt mondani. Vagy ha mondanak is, az majd az őrtorony véleménye lesz, nem a sajátjuk. Csak kérdés, hogy az őrtorony írói vajon olvastak ezektől a tanítóktól bármit is, hogy véleményük van róluk?
2017. nov. 18. 13:08
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem válaszolok erre a kérdésre, mert ezt is azért írtad ki, hogy nézeteltérés jöjjön létre, az emberek között, a Tanúk ellen.

Egy valamit azért idéznék a Jelenések könyvéből:

(Jelenések 17:4, 5) . . .. 5 Homlokára egy név, egy rejtély volt írva: „Nagy Babilon, a szajháknak és a föld utálatosságainak anyja.”

A Bibliában Nagy Babilon, egy átfogó jelentés tartalmú név.

Az igaz imádat kivételével, minden vallás, (nem csak a kereszténység), ide értendő, a Tanítóival együtt.

2017. nov. 18. 14:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor akik ezeket a Bibliatanítokat hallgatja nem tartozik Jézushoz hanem a rossz oldalon áll ???
2017. nov. 18. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Ezt neked kell eldöntened, nem nekem.

Helyetted nem dönthetek.

2017. nov. 18. 17:28
 6/15 A kérdező kommentje:

Értem már az Isten az Őrtornyot és az ahhoz tartozókat választotta ki mindenki más a nagy Babilonhoz tartozik legalábbis ezt tanítjátok.

Újabb Őrtorony tévtanítás lepleződött le ugyanis biztosan nem így van.

2017. nov. 18. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, te arra tetted fel az életed, hogy tévtanításokat leplezz le? Felcsaptál inkvizítornak, vagy mi?

Egyébként akkor könnyű dolgod lesz, tévtanításból rengeteg van... mondjuk ez attól függ, hogy te mit ismersz el igaznak, az összes többi tévtanítás, tehát kapásból nyert ügyed van.

2017. nov. 18. 17:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Újabb tévtanítás lepleződött le? Amiket a kérdéseiddel "leleplezel" azokat már mindenki tudta itt a felhasználók közül,én is csak annyi újat tanultam belőlük,hogy a tanúk szerint a szándékos bűnre nem jár bocsánat,ezt nem tudtam,de amiket itt leleplezel,alap dolgok,amiket már itt szinte mindenki ismer.
2017. nov. 18. 20:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem már csak egy kérdésem maradt, ki a csuda az a Derék Prince?

Illetve, mitől olyan derék ember ez a herceg?

2017. nov. 18. 20:48
 10/15 imakommandós ***** válasza:
36%
Derék Prince xd
2017. nov. 19. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!