Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Tanúk! Bizonyos...

Kedves Tanúk! Bizonyos kérdésekben miért kerültek ki a választ?

Figyelt kérdés

Ezeket a kérdéseket abba a kategóriába soroljátok amelyre nem érdemes válaszolni mert érdemtelen

de én megfigyeltem mivel már sok ilyen érdemtelen kérdést tettem fel ezek a kérdések ellentmondanak az Őrtoronynak és nagyon Biblia centrikussak.

2017. nov. 15. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Amiért a legtöbb ember, ha valami a világképét vonja kétségbe, és képtelen azt cáfolni. Ha logikusan végiggondolná, rájönne hogy tévedésben él ki tudja, milyen régóta, tudat alatt valószínűleg ő is tudja ezt, így hogy ne omoljon össze a teljes világképe, vagy tagad a végletekig, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyja a zavaró kérdéseket.

Nyilván a Tanúk többsége is ugyanígy működik, de ez nem csak rájuk igaz, hanem szinte mindenkire akiknek hibás világképe van, és szembesítik vele.

Például láttál már itt kreacionistákat vitázni? Egy az egyben ugyanez a mentalitás. Vagy amikor egy vegán próbál kampányolni a hús elhagyása mellett, és rámutatnak hogy némely érvének nem igazán van reális alapja.

Így működünk mi, emberek...

2017. nov. 15. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egyik tanú szerint,akivel vitáztam,arra a kérdésemre sem érdemes válaszolni,hogy hol van a Bibliában szó szerint leírva,hogy Jézus=Mihály. Pedig ez egy nagyon fontos kérdés,még szerintük sem mind1,hogy kinek gondolod Jézust,szerintük is életbevágó,de mikor rákérdezel,már nem tartják ennyire fontosnak,csak gyorsan leráznak majd,vagy hoznak pár harmatgyenge érvecskét,ahol véletlenül egy helyen van említve Mihály Jézussal,vagy amikor az Úr kíséretét azonosítják az Úrral magával (mintha újkeletű dolog lenne,hogy a királyok szónoklattal érkeznek és nem ők szónokolnak menet közben)ami még véletlenül sem szó szerinti azonosítása a két személynek,tehát már magát a kérdést sem szeretik értelmezni,mert te szó szerinti leírást kérsz,ők meg csak következtetésekkel szolgálhatnak. Ha ez nem vált be és ezek után a zseniális érvek után még mindig nem vagy meggyőződve,hogy Jézus az Mihály,ha a fene fenét eszik is,akkor érdemtelen vagy,de valaki még ezt a kört sem futja le,hanem azonnal lepereg róla a kérdésed. Izzik a talaj a lábuk alatt,röviden ennyi.
2017. nov. 15. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Nos, a feltett kérdést a "tanúk" megválaszolták, amint olvashatod, a felettem hozzá szólóktól.

Remélem elégedett vagy, akkor ezt le is zárhatjuk.

2017. nov. 15. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj,Bucimaci,ne legyél már ennyire nebáncsvirág, te is bőven válaszolsz olyan kérdésekre,amik nem neked szólnak.
2017. nov. 15. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Megesett már, hogy keresztények válaszára voltam kiváncsi és odairtam a kérdésemhez, hogy tanúk ne. Hát bizony megesett, hogy living volt az első, aki beböfögött valami nem odaillő őrtoronyos maszlagot.
2017. nov. 15. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah,ott meg azon háborodtak fel a tanúk,hogy a kérdező ki merte kötni,hogy kinek szól a kérdése. Újabb ötös kettős mércéből!
2017. nov. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!