Kedves Tanúk! Bizonyos kérdésekben miért kerültek ki a választ?
Ezeket a kérdéseket abba a kategóriába soroljátok amelyre nem érdemes válaszolni mert érdemtelen
de én megfigyeltem mivel már sok ilyen érdemtelen kérdést tettem fel ezek a kérdések ellentmondanak az Őrtoronynak és nagyon Biblia centrikussak.
Amiért a legtöbb ember, ha valami a világképét vonja kétségbe, és képtelen azt cáfolni. Ha logikusan végiggondolná, rájönne hogy tévedésben él ki tudja, milyen régóta, tudat alatt valószínűleg ő is tudja ezt, így hogy ne omoljon össze a teljes világképe, vagy tagad a végletekig, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyja a zavaró kérdéseket.
Nyilván a Tanúk többsége is ugyanígy működik, de ez nem csak rájuk igaz, hanem szinte mindenkire akiknek hibás világképe van, és szembesítik vele.
Például láttál már itt kreacionistákat vitázni? Egy az egyben ugyanez a mentalitás. Vagy amikor egy vegán próbál kampányolni a hús elhagyása mellett, és rámutatnak hogy némely érvének nem igazán van reális alapja.
Így működünk mi, emberek...
Nos, a feltett kérdést a "tanúk" megválaszolták, amint olvashatod, a felettem hozzá szólóktól.
Remélem elégedett vagy, akkor ezt le is zárhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!