Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk miért kerültek ki a...

Tanúk miért kerültek ki a kérdéseket?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 20:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert képtelenek a válasz megadására. :\
2017. nov. 1. 20:30
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Ez nem csak a tanúkra igaz, hanem a vallásos világ legjavára. Mindenki aki saját véleménnyel, és hitvilággal rendelkezik, nem igazán szeretné, hogy a hitében csorba essen, sem azt, hogy esetleg bebizonyosodjon, hogy másoknak van igaza, azt meg úgy lehet a legkönnyebben elkerülni, amit a tanúknál fokozott figyelemmel tanítanak, hogy egy bizonyos ponton túl, ne folytassák a beszélgetést. Ezzel szinte így minimálisra csökken annak az esélye, hogy a szervezeten belül levő tagok hite meginogjon. Ezt a módszert mióta világ a világ mindenhol használják, mi magunk is a hétköznapokban.
2017. nov. 1. 20:45
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

2-es:

Én is inkább a Tanúktól látom ezt a dolgot, hogy direkt kikerülnek bizonyos kérdéseket. Itt sok kereszténnyel beszélgettem már, és sok keresztényt olvastam már, reformátusokat, katolikusokat, de teljesen más stílus, és teljesen más figyelem jön az ő írásaikból.

A Tanúkéból néhány pont bizonygatása, és ha kínos kérdést kapnak, akkor vagy annak kikerülése, vagy elterelése, vagy rosszabb esetben nem is válaszolnak.

2017. nov. 1. 20:56
 4/30 anonim ***** válasza:
26%

Már nem egyszer elmondtam, hogy más okai vannak a válasz megtagadásának, nem a kikerülése.

De ez a kérdés is azért született, hogy .... na mindegy hagyjuk.

2017. nov. 1. 21:11
 5/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha kínos kérdés jön, akkor egyszerüen megsértődnek és úgy csinálnak, mintha tudnák a választ, dr hát annyira meg vannak sértve. 😂
2017. nov. 1. 21:19
 6/30 Prókátor ***** válasza:
87%
Coccomaci! Pontosan megmutattad, hogy miről szólt a kérdés. Inkább öblítőt reklámozz újra, mint a szektádat, mert ez már a röhelyesen is túltesz.
2017. nov. 1. 21:56
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

"Már nem egyszer elmondtam, hogy más okai vannak a válasz megtagadásának, nem a kikerülése.

De ez a kérdés is azért született, hogy .... na mindegy hagyjuk."

Nem, ne hagyjuk kedves Cuccolinó, meséld el nekünk mi is a válaszotok arra, hogy hol van leírva SZÓSZERINT az, hogy Jézus, Mihály arkANGYALLAL egyenlő? :) Mert az ugye levan írva, hogy Istennel, az Atyával egyenlővé teszi magát, de azt nem láttam még, hogy Mihállyal is így tenne. Tehát, mi a válaszotok erre, mond el a nagy közönségnek. :)

2017. nov. 1. 22:05
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondom meg, keresd meg a Bibliában, mert benne van.
2017. nov. 1. 23:12
 9/30 A kérdező kommentje:

Coccomaci !

Jól írtad igen ez a kérdés is azért született.....

A 7-es válaszoló jól belegázolt te meg coccomaci a szokásos viselkedésetekkel reagáltál ahogy a őrtorony

kártyavárnál kiképeztek titeket.

2017. nov. 2. 05:28
 10/30 anonim ***** válasza:
78%

A Bibliában az van benne szó szerint, hogy Jézus és az Atya egy.

De az sehol sincs benne, hogy Jézus és Mihály egy. Ismerem az erről szóló tanítást, még kikövetkeztetni sem lehet, elborult elme kell ahhoz, hogy ezt bárki elhiggye, amit belehalandzsáznak az igébe.

2017. nov. 2. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!