Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk miért kerültek ki a...

Tanúk miért kerültek ki a kérdéseket?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 20:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

xDDD Kemény vagy KZitus, azért tudod, hogy a szabályzatban benne van, hogy Privát üzenetet a másik fél beleegyezése nélkül NE tedd köz szemlére: "3./Tilos:

(d) személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is;"

Ezért bizony töröltethetnélek. :)

2017. nov. 3. 14:03
 22/30 KZitus ***** válasza:
elnézésedet kérem nem tudtam eről a "szabályzatról", de ha ez boldoggá tesz, akkor tedd meg...ha a lelkiismereted megengedi...csak szembesítettelek önmagaddal.
2017. nov. 3. 14:10
 23/30 anonim ***** válasza:
ohohooh, mostmár bocsánat meg, jajj mennyire sajnálom mi? De Kzitus, ez már ha jól számolom a 3. ilyened. :) Bizony búcsut inthetsz a dolognak. :)
2017. nov. 3. 14:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg megint az van ami szokott, hogy bocsánat de azért rohadjak meg. :) Bocsáss, de megmutattam hogy egy hülye paraszt vagy. :D Gratulálok. Jajj KZitus ne próbálkozz, az E-mailt már elküldtem szóval, ha tudsz még akkor köszönj el, meg kezd el csinálni a KZitus2-t vagy KKZitus vagy KZzitus nevű felhasználódat. Hajrá.
2017. nov. 3. 14:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Zitus,nem neki kell elszámolni a lelkiismeretével és nem magával szembesítetted,hanem magaddal azzal,hogy már sokadik alkalommal a kontextusából kiemelve a privát levelét akarod ellene fordítani és persze így a többiek az előzményeket nem láthatják,tehát te sunyi módon visszaélsz a privát beszélgetés lehetőségével és kedved szerint úgy mazsolázol és másolsz ki belőle dolgokat,hogy te gyere ki jól belőle. Te ezek után ki vagy békülve a lelkiismereteddel? Ezt már egyszer eljátszottad,amikor szintén szövegkörnyezetéből kiemelve kimásoltad szintén ennek a felhasználónak az egyik hozzászólását,se a kérdés linkjét nem adtad meg,se Living írását,amire válaszként érkezett az általad idézett rész,hanem önmagában kiemelted,hogy totálisan hülyén hangozzon. Emlékszel,én linkeltem be a többieknek az előzményeket,akik le is léptek,mert ezután rájöttek,hogy nem volt komoly a kérdésed. Szóval ezúton is gratulálok,önmagaddal remekül szembesítettél mindenkit.
2017. nov. 3. 14:40
 26/30 anonim ***** válasza:

" csak szembesítettelek önmagaddal. "

Hm,bezzeg mikor egy kérdező Évácska privátját tette ki ide,amiben leostobázta az érintett kérdezőt,ott fel voltatok háborodva,pedig a kérdező is csak szembesítette Évát önmagával és el akartátok hitetni a kérdezővel,hogy neki kéne magát rosszul éreznie,amiért Éva ostobának nevezte és ezt a kérdező ki merte nyilvánítani. Szóval ha ti privátban sértegettek másokat,azt nehogy meglássa bárki,akkor sumákoltok,de amikor te szövegkörnyezetből kiragadsz privát levelekből részeket és aljas módon próbálod csavargatni,akkor te csak szembesíted az illetőt önmagával. Kettős mércéből ötös,grat!

2017. nov. 3. 14:52
 27/30 Meton ***** válasza:
A vallás azt jelenti, hogy ismered az igazságot és azt elmondod mindenkinek. De az igazság ismerete nem hit, ez fontos, hanem valós tudás. Ha csak hiszel valamilyen istenben, akkor inkább ne terjeszd. Ha tudod, hogy létezik, akkor beszélj róla mindenkinek. Ez a vallás lényege. A vallásosnak tartott emberek ott szoktak eltévedni, hogy elképzelnek maguknak egy saját világot, ami a Bibliára épül, de ez nem létezik, tehát hazugság. Viszont ha hallgat és nem válaszol valamire, amire nem tud igazat mondani, ha nem is túl udvarias, de szerintem korrekt. Inkább hallgasson, minthogy nemlétező dolgokról beszéljen. Emberek vagyunk, teljesen normális, hogy nem tudunk mindent.
2017. nov. 5. 08:51
 28/30 anonim ***** válasza:
Itt csak az a baj, hogy ők a legbiztosabbak magukban.
2017. nov. 5. 12:41
 29/30 Meton ***** válasza:
Én tisztelem mások hitét és nem teszek fel olyan kérdéseket, amivel szándékosan megrengetném a hitükben. Különbenis, az én szememben ők csak üzenethordozók. Meghallgatom az üzenetet, de vitatkozni velük értelmetlen. Amúgy sem jó, ha hiszel nekik, mert a gondolkodásuk eléggé szélsőséges, gondolok itt a fegyverhasználathoz való hozzáállásukra. Jó, nem kell mindenkinek fegyvert fognia, de néhány embernek kell. Rendőrség nélkül nem lenne közbiztonság.
2017. nov. 6. 08:00
 30/30 Meton ***** válasza:
Aki éhezik, az próbál túlélni, és ezért el kell vennie mástól a kaját. Alap, hogy valamilyen fegyvert fog, mert eleve legyengült és persze szeretne győzni is. Ha meg akarod állítni, nem elég imádkozni, hanem fegyver kell, ami lehetőleg erősebb, mint az övé. A fegyver megállítja és van esélyed, hogy beszélj is vele, esetleg kaját adj neki, amitől megnyugszik. A fegyverek békét teremtenek, bármilyen furán hangzik. Legyen az egy darab bot, vagy egy atombomba. Visszatérve az éhezőre, előfordulhat, hogy nem sikerül megállítani, csak az élete árán. Az éhezőnek volt választása, ő támadott, tudta, hogy el is bukhat.Persze az éhező csak példa, lehet egy betörő is akinek a vagyontárgyaid kellenek. Vagy egy őrült szektás, aki élő embert akar áldozni. Fegyver kell, hogy a fenyegetésektől megóvjuk magunkat. Vagy fegyveresek, aki megvédenek.
2017. nov. 6. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!