Mi lehet a következménye, ha a rossz oldalhoz imátkozok?
Figyelt kérdés
Bár nem járok templomba, de Istenben hiszek. Mindig is éreztem, hogy velem van, segít. Viszont most egy számomra nagyon fontos,de nem nagy dologban kértem a segítségét, és nem adta meg. Most gyerekesen szólva csalódtam benne, vagy haragszom rá, vagy meg vagyok rá sértődve, nem is tudom a helyes kifejezés mi lenne. Ha a rossz oldaltól kérem ugyanazt, teljesíti biztos? Viszont ennek mi lehet a hosszú távú következménye? Nem is gondoltam Isten irányába is lehet ilyet érezni mint az emberek iránt...mikor valakiben csalódsz, és nem vágysz a társaságára, nem akarsz tőle semmit...
Ha hiszel Istenben, tiszteled és szereted Őt, hogyan fordulhat meg a fejedben, hogy a rossz oldaltól kérj segítséget, vagyis Isten ellenségéhez, a Sátánhoz pártolj????? Te nem hiszel Istenben, te nem szereted és tiszteled Őt!!!!! Te csak azt gondolod, hogy hiszel Istenben. Fordulj a Sátánhoz, kárhozat lesz a vége, örök kárhozat. De meg is érdemled! Pál apostol, nyugodtan mondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb apostol, egész életében szenvedett valamilyen betegségtől, Isten mégsem gyógyította meg, mert így látta jónak, pedig ő aztán igazán megérdemelte volna, ha szabad ilyet mondani (nem szabad), mert megtérése után élete végéig hűséges szolgája volt a Teremtőnek.
2017. nov. 16. 09:12
22/26 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy ezt írom, de tanuljunk már meg figyelmesen olvasni, szöveget értelmezni, és akadjunk le a betegségről. Az csak egy példa volt. Ráadásul ellenpélda.
Köszönöm a válaszokat.
2017. nov. 19. 09:38
23/26 anonim válasza:
"Életre szóló betegségem van, ami miatt nem tudok teljes értékű életet élni, kértem sokáig segítsen"
Tehát ez egy példa volt. Akkor húzz a francba a példálózásaiddal és a vádaskodásaiddal Istennel és az emberekkel szemben.
Szívesen segítettünk.
2017. nov. 19. 10:36
24/26 A kérdező kommentje:
Ha idézünk, ne csak kiragadjunk egy részt, így teljes:
"Életre szóló betegségem van, ami miatt nem tudok teljes értékű életet élni, kértem sokáig segítsen visszakapnom az egésségemet. Nem. Mégsem éreztem ilyet."
2017. nov. 19. 21:29
25/26 anonim válasza:
"Életre szóló betegségem van,..."
Pál apostol 3-szor kérte!
Az Úr válasza az volt hogy elég neked az én kegyelmem!
(2Korinthus 12:9)
2017. nov. 19. 22:26
26/26 anonim válasza:
Sok agymosott hívő. Az iyen istent el kell küldeni a () anyjába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!