Mi lehet a következménye, ha a rossz oldalhoz imátkozok?
Igazad van. Nem is tartom annak. Sokkal nagyobb dolgokat kértem már tőle, amiket nem kaptammeg, és mégsem éreztem ilyet. Elfogadtam az akaratát, a döntését. Csak most...
Életre szóló betegségem van, ami miatt nem tudok teljes értékű életet élni, kértem sokáig segítsen visszakapnom az egésségemet. Nem. Mégsem éreztem ilyet. Tehát nem tartom üzleti partnernek, vagybármi hasonlónak. Tisztelem, szeretem, csak most...
Kicsit nagyképű vagy, nem? Valahogy így nézel ki a hozzáállásod:
Hé te ott! Itt vagyok, imádkozom, látod? Tudom, hogy vagy! Ezt és ezt kérem! Add meg! Igaz, hogy semmit sem teszek azért, hogy valóban megismerjelek és nem is érdekel, hogy te mit akarsz tőlem, de legyen elég, hogy én mindenfélét kérek, mi több, követelek, mert hát olyan jó fej vagyok, hogy hiszem, hogy vagy, bár nem hiszek benned, úgyhogy örülj, hogy adhatsz nekem!!!
Néha a szülő is hagyja a gyereket, hogy a saját hibájából tanuljon...mert ugye azt szokták mondani, hogy a saját hibánkból tanulunk legjobban.
Ráadásul nem kértem nagy dolgot, nem kértem bűnös dolgot.
Akkor esetleg, ha gondolod, megírhatod, hogy mit kértél, hogy mi is tudjunk hozzászólni.
Igen, a szülő engedi néha, hogy a gyerek a hibájából tanuljon, és Isten is tiszteletben tartja a saját szabad akaratunkat, és engedi, hogy saját fejünk után menjünk. Semmit nem fog rád erőltetni. Azt sem, hogy bízz benne. De aktívan csak abban fog segíteni, amiben jónak látja.
"Életre szóló betegségem van, ami miatt nem tudok teljes értékű életet élni, kértem sokáig segítsen visszakapnom az egésségemet. Nem. Mégsem éreztem ilyet. Tehát nem tartom üzleti partnernek, vagybármi hasonlónak. Tisztelem, szeretem, csak most..."
Véleményem, hogy ha meggyógyított volna Isten, akkor ez érdekszeretet lenne. Istent teljes szívünkből, feltétel nélkül szeressük. Tapasztalatom szerint ez megvalósítható. Olvasd el Jób könyvét erősítésként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!