Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megbocsátja az egyéjszak...

Isten megbocsátja az egyéjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. Több évig együtt voltam egy fiúval de szakított velem. Szakítás után kissé elhagytam magam és 4 egyéjszakás kalandom is volt. Katolikus vagyok, a családom is az én járok templomba.

A kérdés teljesen komoly és sajnos igaz...

2017. nov. 12. 22:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hát Coccolinó, valóban magadat kinevezted tökéletesnek, te nem hazudsz, te nem nézel meg férfiakat, ha megis nézed, arra gondolsz de jó lenne rajta segíteni. Ejnye, egy mondatban 2 hazugság is van, ez már tény. Bizony-bizony, ezzel a kijelentéssel magadat magasabb fokra állítottad, mint az itt lévők (testvérkéidet nem tekintve!) 100%-a. Jézus valóban nem hazudott, de még gyerek korában SEM! Te viszont 90%-ban biztosan hazudtál. Azért csak 90% mert nem voltam ott, csak az emberekből indulok ki, így magamból is és másból is. Valószínüleg ugyan úgy hazudsz te is a mai napig, akárcsak bárki más teszi. Én bevallom nem hazudok magamnak sem, hogy én bizony naponta hazudok, akár magaban is. A feleségem hazudik, az anyám hazudik, az apám is és a bátyám is, a kis unokaöcsém is hazudik, és átveri apját, anyját, hogy felvegyék dédelgetni. Ez bizony a hazugság. Nem vagy más, mint itt bárki, vagy tőbb nálunk, te is csak ember vagy nem egy tökéletesség minta példáya ezt remélem feléred ésszel. :) Ha nem csak sajnálni tudlak, és 2 János 10-11 verseknek eleget téve, nem is kívánok veled tovább beszélgetni, mert úgy érzem én sehonnai ember, aki elfogadja Krisztus Istenségét, nem tudok tündöklőfényedben kedves Coccolinó tovább levegőt venni. :D
2017. nov. 14. 12:38
 32/39 anonim ***** válasza:

(1János 5:16, 17) 16 Ha bárki meglátja, hogy a testvére olyan bűnnel vétkezik, amely nem von maga után halált, kérni fog, és ő életet ad annak, igen, azoknak, akik nem úgy vétkeznek, hogy halált vonnának magukra. Van olyan bűn, amely halált von maga után. Ez az a bűn, amelyre nézve nem mondom neki, hogy kéréssel álljon elő. 17 Minden igazságtalanság bűn; de azért van olyan bűn, amely nem von halált maga után.

Igyekszem, hogy ne tegyek halálos bűnt.

Nem mondtam, hogy nem hibázok.

Isten valóban nem tesz különbséget bűnök között, de ez a vers arról beszél, hogy vannak olyan bűnök, amik nem olyan durva erkölcsi bűnök, hogy halált érdemlőek legyenek.

E erről beszéltem, és nem arról, hogy Én tökéletes és vagy bűntelen lennék.

2017. nov. 14. 14:52
 33/39 anonim ***** válasza:

Látom nem érted kedves Coccolinó, én nem arról beszéltem, hogy ez halálos bűn lenne, valóban, vannak nem annyira dúrva erkölcsi bűnök, ahogyan ezt írtad te, de azokért is halál jár. Ugyan úgy mint bármelyikért. :) Te azt nem vagy képes megérteni Jehova tanúja, hogy te egyszer ezt mondasz majd azt, hazudsz itt hazudsz tegnap hazudsz holnap, holott te magadat teljesen eltávolítottad a hazugságoktól, érdekes módon újra hazudsz most. Látod a lényeget végre? Kioktattad a Kérdezőt ezzel: "Egy kereszténynek tudnia kell" és "Hogy lehet az, hogy egy keresztény nem tudja mi tilos?

Kapott keresztény tanítást, vagy neveltetést?

Ha nem, akkor hogy nevezheti kereszténynek magát?

Vagy csak valahova belekeresztelték, az emberi hagyomány szerint?

Ha igen, akkor ezt nevezik névleges kereszténynek." Ezek szerint te sokkal jobban megtudod csinálni azt, amit a Kérdező nem. Ezt csak te tudod megcsinálni állításod szerint. :) Látod a lényeget, hogy akkor gőgöd van, mint az itt jelenlévő emberek összességének? :)

2017. nov. 14. 16:16
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

Mindent megbocsájt isten, benne is van a könyvében: "minden bűn megbocsájttatik, kivéve a szent szellem ellen való szólást"

Egyébként ezen az egészen stresszelsz, aggódsz, ahelyrtt, hogy úgy élnéd az életed, ahogy neked jó. Légy önmagad, szabadulj fel és éld az életet! Ne hagyd, hogy bibliai hazugságokkal tömjék a fejedet! A templomba járás, imádkozás helyett inkabb ismerkedj. Kívánom, hogy megtaláld az igazit! :)

2017. nov. 14. 23:00
 35/39 anonim ***** válasza:
Megbocsájtja, de miután őszinte bűnbánatot tartottál felette és meggyóntad,tartanod kell magad az elhatározáshoz,hogy többet ilyet nem teszel,mert ezzel sérted Istent és a saját méltóságodat is.
2017. nov. 15. 12:31
 36/39 anonim ***** válasza:

Micsoda ideológiák. Olyat ki mondott, hogy a ha tudod, hogy rosszat teszel, és mégis megteszed, arra nem érvényes a bűnbocsánat??? Bibliai igét kérek ennek alátámasztására!

Bűnt elviekben csak tudva és akarva lehet

A lényeg éppen az, hogy MINDEN bűnt meg lehet bocsátani. Ezt is.

2017. nov. 15. 16:59
 37/39 anonim ***** válasza:
"Ne kérdd tovább a titkot mit jótékonyan takart el istenkéz vágyó szemedtől..."
2019. ápr. 16. 05:35
 38/39 világvége1 ***** válasza:
Úgy tűnik, nem csak ki akartad próbálni az egy éjszakás kalandot. Ha tudtad előre, hogy ennyi lesz, az élvhajhászat. Isten nem bocsátja meg a bűnöket, mert nem lehetséges őszintén megbánni azokat.
2020. jún. 13. 21:28
 39/39 anonim ***** válasza:

Igen. :)

Aláírás: Isten.

2020. jún. 15. 03:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!