Mikor várható hogy egy Hírnök eljön a Földre, és megismerteti az Eredet vallást, melyet elfogad az emberiség, és biztosítja számunkra a megvilágosodást?
Helló!
Ha őszintén kérdezed ezt, akkor én is őszintén fogok válaszolni. 1953 magasságában létrejött az Eredet vallás, ami mellesleg tényleg tény. De az emberek elsiklottak felette, észre sem vették. Én nagyon sokat gondolkodtam az élet eredetén, lényegén, miértjein, már majdnem sikerült is létrehoznom ezt, amiről a kérdés szól, de mint előzőleg leírtam, megelőzött valaki. :)
Most érkezett el az idő, itt van az Eredet vallás a "kezemben", mindenkinek hozzáférhető, el kell olvasni, bele kell mélyedni, és elindulhatunk a megvilágosultság felé.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet szólj, s átadom az Eredetvallást.
üdv
25/F
11:58
Nos a megvilágosultság, az az önzetlenségről szól, ha pedig valaki önzetlen, és tudatában van az igazságnak, az élet igazságának, akkor bizony feladatának érzi, hogy ezt közölje másokkal. Nyilvánvalóan lesznek olyanok, akik elvetik ezt, s bolondnak tartják, de olyanok is akadnak majd, akik elfogadják, elhiszik s megértik a valóságot.
S igen észrevetted, hogy Eredetvallás amiről szó van. Igen van olyan, hogy Eredetvallás, de az már tényleg nem az, hanem tény. Olyan leírás az élet értelméről, céljáról keletkezésről, lényegéről és "szabályairól", amibe nem lehetséges belekötni, mint pl egy Bibliába vagy Koránba, mert mindenre készséges magyarázatot ad, s minden fedésben van egymással. Egyetlen egy dolgot lehet tenni ellene...nem megérteni, azaz ellene fordulni, s elítélni, hogy az az ördög műve...de tudjuk melyik emberek tennék ezt.
üdv
25/F
14:25
Nem azt mondtam, hogy a megvilágosultság azt jelenti, hanem arról szól, hiszen onnantól kezdve mindent önzetlenül teszel. Az önzetlenségből fakad az az "érzés", hogy segíteni kell, ha módunkban áll. Felismered azt, amit te leírtál, s azzá válhatsz. :)
üdv
25/F
20:32!
Egyet értek veled!
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!