Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor várható hogy egy Hírnök...

Mikor várható hogy egy Hírnök eljön a Földre, és megismerteti az Eredet vallást, melyet elfogad az emberiség, és biztosítja számunkra a megvilágosodást?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 01:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Helló!

Ha őszintén kérdezed ezt, akkor én is őszintén fogok válaszolni. 1953 magasságában létrejött az Eredet vallás, ami mellesleg tényleg tény. De az emberek elsiklottak felette, észre sem vették. Én nagyon sokat gondolkodtam az élet eredetén, lényegén, miértjein, már majdnem sikerült is létrehoznom ezt, amiről a kérdés szól, de mint előzőleg leírtam, megelőzött valaki. :)

Most érkezett el az idő, itt van az Eredet vallás a "kezemben", mindenkinek hozzáférhető, el kell olvasni, bele kell mélyedni, és elindulhatunk a megvilágosultság felé.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet szólj, s átadom az Eredetvallást.

üdv

25/F

2010. máj. 31. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
A hírnök eljött úgy két ezer évvel ezelőtt, és megismertette velünk az igaz vallást. De az emberiség nagyobb része nem fogadta el ezt a vallást.
2010. máj. 31. 13:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan,hogy eredeti vallás...megvilágosodás létezik,pl.Jézus ezt hirdette.de megölték.és másokat is megöltek,meg kiközösítettek mert megvilágosodottak voltak.ha te megvilágosodott lennél eljönnél a földre,hogy a falnak beszélj? én alaposan elgondolkoznék rajta,hogy érdemes lenne-e?
2010. jún. 2. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
ja,hogy van olyan,hogy Eredet vallás? bocs:)
2010. jún. 2. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:

11:58

Nos a megvilágosultság, az az önzetlenségről szól, ha pedig valaki önzetlen, és tudatában van az igazságnak, az élet igazságának, akkor bizony feladatának érzi, hogy ezt közölje másokkal. Nyilvánvalóan lesznek olyanok, akik elvetik ezt, s bolondnak tartják, de olyanok is akadnak majd, akik elfogadják, elhiszik s megértik a valóságot.

S igen észrevetted, hogy Eredetvallás amiről szó van. Igen van olyan, hogy Eredetvallás, de az már tényleg nem az, hanem tény. Olyan leírás az élet értelméről, céljáról keletkezésről, lényegéről és "szabályairól", amibe nem lehetséges belekötni, mint pl egy Bibliába vagy Koránba, mert mindenre készséges magyarázatot ad, s minden fedésben van egymással. Egyetlen egy dolgot lehet tenni ellene...nem megérteni, azaz ellene fordulni, s elítélni, hogy az az ördög műve...de tudjuk melyik emberek tennék ezt.

üdv

25/F

2010. jún. 2. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, a megvilágosultság nem ezt jelenti, hanem annak a tudatalatti és tudatos elfogadását, hogy minden mulandó, a vágyak szenvedést szülnek, és ezáltal segíteni minden embernek rávilágítani a megvilágosodás ösvényére.
2010. jún. 2. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:

14:25

Nem azt mondtam, hogy a megvilágosultság azt jelenti, hanem arról szól, hiszen onnantól kezdve mindent önzetlenül teszel. Az önzetlenségből fakad az az "érzés", hogy segíteni kell, ha módunkban áll. Felismered azt, amit te leírtál, s azzá válhatsz. :)

üdv

25/F

2010. jún. 2. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy a csillagkapus Ori egy nagy kereszténység kifigurázás, főleg a film, amit velük csináltak. Nagyon érzékeny és jó pontokra tapintottak rá benne.
2010. jún. 3. 02:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Mint láthatjuk, a SZEKTÁK VESZÉLYESEK !!!
2010. jún. 4. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:

20:32!

Egyet értek veled!

üdv

25/F

2010. jún. 5. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!