Szerintetek Isten tud segíteni?
Egész gyerekkorom óta templomba járó, Istenben hívő vagyok. Nem is tudnám elképzelni az életem nélküle. Most rettegek attól, hogy agydaganatom van. Voltak ilyen kisebb kézzsibbadásaim, amit lehet hogy csak én képzeltem be, mert hirtelen megszűnt. Hipochonder vagyok és nagyon sokat olvastam erről a neten. Aztán elég sokat fájdogál mostanában a fejem. De nem is eszem és nem is iszom igazán a sok idegesség miatt. Voltam neurológusnál, megvizsgált, azt mondta nem gondolná, hogy nagyobb betegségem van. Megkérdeztem az agydaganatot, azt mondta semmmi esély rá. Egy másik orvos is azt mondta, hogy negatív lesz az mri.és egy harmadik is, hogy nagyonnagyon pici rá az esély, igazából indokolatlan a vizsgálat. Pénteken megyek mri-re, hétfőn lesz eredmény addig biztosan megőrülök. Mert az van a neurológiai papíromon, hogy enyhe arcidegbénulás, utána néztem ezt daganat okozza, ha csak a szájon látszik. (Bár tényleg nagyon enyhe lehet, mert nem látja senki, nekem amúgyis mindig fura volt a szám)
Egyetlen álmom, hogy egyszer legyen egy családom és most rettegek, hogy nem lesz, hanem hamarosan meghalok. Ti mit gondoltok erről? Kérhetem, hogy imádkozzatok értem? Köszönöm.
"Voltak ilyen kisebb kézzsibbadásaim, amit lehet hogy csak én képzeltem be, mert hirtelen megszűnt. Hipochonder vagyok és nagyon sokat olvastam erről a neten"
Trolololooooo
Velem kb. szó szerint ugyanez volt néhány éve. Szerencsére most már jól vagyok, és nyugi, te is rendbe fogsz jönni :)
Hány éves vagy? Milyen vallású? (Ha nem akarsz itt válaszolni, írhatsz privátban is)
Tud, miért ne tudna, hány olyan eset volt hogy az emberek lemondtak valakiről , semmi esély nem volt a gyógyulásra és csoda történt. Isten meggyógyította.
Hívd segítségül őtt higgy az Ő szeretetében. Hívd segítségül az éltető Szentlelket.
Kétségkívül,Isten tud segíteni rajtad,ha te is segítsz magadon!
Pszichéd,hihetetlen hatalommal bír.Nem lévő betegségek tüneteit képes előidézni,ha azokat elképzeled magadnak.Ez,a te emberi pszichéd teremtő ereje.
Amint betegséget,úgyanúgy egészséget is teremthet neked pszichéd,ha bízol Isten szeretetében,gondviselésében,kegyelmében.
Sebész barátom,rendszerint szokott beszélgetni pácienseivel,mielőtt műti őket.Tapasztalatai alapján,a páciensek bizalma Istenben,a gyógyulásban,80%-ban meghatározza a műtétek,és a felépülés sikerességét.
Igazán komolytalan műtéti esetek is végzetessé válhatnak egy reménytelenség esetén,és súlyosan áttétes rákos daganatokból való felépüléseket is tapasztalt alapos hit eseteiben.
A betegségek tünetei,és a betegségek,összefüggnek az emberek lelki történéseivel.(Pl.ha valaki olyan dolgokat tesz,vagy kénytelen tenni,ami ellen lelkiismerete tiltakozik,gyomorfekélye lesz,mert azt a dolgot nem vette be a gyomra.
Vagy:Egy gondolat görcsösen megakadt az elmében,migrénes fejfájást okoz.
Vagy:Az ember lelkét gonosz gondolatok mérgezik,májbetegségre számíthat.)
Ha egy ember szívét Isten szeretete határozza meg,az Ő gondviselésében,jóságában való hittel,és tudja az Ő bűnbocsájtó hatalmát,az az immunrendszernek olyan hatalmat adhat,amely megkíméli minden betegségtől.
Ezt a hitet,reménységet erősítik az együttérző imádságok,melyek utat nyitnak Isten csodái előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!