Keresztény nőket kérdezem, hogy akkor most hogy nézzen ki egy hívő asszony vagy lány?
Attól mert keresztény vagy, még lehet csinosan öltözni, sminkelni, persze úgy, hogy ne keltsünk közönséges hatást. Sok keresztény asszony abba a hibába esik, hogy elhangyagolja magát, pedig nem kell. Én is keresztény lány vagyok, nem öltözök másképp, mint egy világi, jó persze, nem pakolom ki a mellem, meg a hátsómat, de ezt amúgy sem tenném. A stílusom szerint öltözködöm, egy keresztény nőnek sem kell hosszú szoknyát hordania, mint ahogy egyes szektákban szeretik megszabni.
Hordhatsz nyugodtan sminket, ékszert, persze ne ess túlzásba, és csak akkor tedd, ha te magad így érzed jól magad. :)
Amúgy ha már ékszerek, hagy ajánljam ezt az oldalt, nagyon szép ékszerek, ráadásul jó evangelizációs forma is. :)
Kérdező, neeem, félreértetted, bocsi, ha megbántottalak.
Nem rád értettem, hanem úgy általánosságban, vannak olyan keresztény nők, akik nagyon elhagyják magukat, és a szemükben még a dezodor is hivalkodásnak számít. (Nem vicc)
Amúgy van valami abban, amit a #4 mond. Kicsit fura, hogy ilyet kér tőled. Úgy öltözködj, sminkelj, ahogy jól érzed magad, ne ő szabja meg. :)
Szerintem a legfontosabb az lenne, hogy a férjeddel nyugodtan, barátságosan megbeszéljétek és megegyezzetek.
Talán valahol félúton? - szolid, de szép nyaklánc stb - de kettőtöknek kell megegyezni. Pax et Bonum!
Keresztény is sminkelhet és hordhat ékszereket. Ezt egyik
történelmi Egyház sem tiltja, ahogyan nem ír elő kendőviselést.
Ha viszont valamelyik szektához tértél meg, akkor a férjed emiatt aggódik, nem az ékszer nélküliség miatt. Komolyan el kell egymással beszélgetnetek. Már ha fontos neked a házasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!