Ennek a mondatnak van bibliai alapja?
Figyelt kérdés
Jehova tanúja írta és biztos vagyok benne, hogy ezt is tanulják, szerintem eléggé eretnek:
Isten nem minden esetben használja, az előre tudását, mert akkor eleve elrendelésről beszélnénk,
Ezzel ugye az a baj, higy Istent emberi szintre degradálják le és kizárólag emberi szinten is gondolkodnak róla.
Isten miért is ne tudna mindent? Hisz nincs bezárva idő lbe, így nem is kell neki előre tudás, mert mindenhol ott van, neki nincs előre vagy hátra, múlt vagy jövő, ő az Isten.
Tehát ezt az eretnek állítást honnan szedték a tanúk?
2017. okt. 17. 09:13
11/12 A kérdező kommentje:
Borzalmasan rossz ez a gondolatmenet. Elolvastad a többi hozzászólást, ami Istent nem degradálja le emberi szintre?
2017. okt. 18. 09:03
12/12 KZitus 

válasza:

"Borzalmasan rossz ez a gondolatmenet." - nem csak rossz, de abszurdum is. Éppen ezért írtam, csak kértem, hogy gondolkoj el egy pillanatig....amit látod(m) nem muszály volt megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!