A Teremtő meggyógyít?
A Théta Healing technika által. Nekem használt. A Teremtő/Univerzum/Forrásenergia energiáival dolgoznak.
A tudatalattit meg lehet változtatni és ezzel együtt megváltozik a valóságom szinte rögtön. Eltűnt minden azelőtti probléma. A negatív érzelmi minta lecserélhető a pozitív megfelelőjére, elengedhetők régi berögződések.
Nem akarok senkit rábeszélni, nem is hirdetem ezt.
Csak annyi hogy tudjátok, Isten segít.
Egyébként miért ne lehetnének emberek úgymond Jézus katonái? akik végezhetnek gyógyítást. energetikai gyógyítást. A kineziológia is ilyen. Kineziológushoz is jártam,de az csak oldja a tudatalatti blokkokat nem cseréli le mint a Théta. Ő Jézus katonájának mondta magát.
Feljön majd az hogy miért kérnek pénz a gyógyításért? A pénz fontos az embereknek.
Valamiből a gyógyítónak is élnie kell és ebben a világban ezzel az eszközzel lehet. Ha mondjuk zsebkendőből meg lehetne élni akkor zsebkendőt kérne.
Nekem ezek a gyógyítók sose erőszakolták rám hogy jól van akkor még járjál hozzám 2 évig terápiára, mint a pszihológusok. Sose mondták hogy menjek vissza, az csak rajtam áll. amúgy is egy kezelés már használ.
A Thétát bárki megtanulhatja, egy fókuszált ima.

Máté 10,8
Betegeket gyógyítsatok, poklosokat tisztítsatok, halottakat támasszatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok.
Istennek nem kell Théta Healing, hogy gyógyítson, se jóga, se semmi spirituális gyakorlat ezeket a sátán rosszra fordította, hogy az ember ezt használja Isten helyet, Isten imával is gyógyít, de lehet nem azonnal fogja megtenni, mert valamitől meg akar óvni.
A sátán is tud gyógyítani, de abban nem lesz köszönet, mert olyat fog kérni érte.
Isten nem kér semmit, elég neki az, hogy hiszünk Őbenne, és rábizzuk magunkat.

erre jó lenne egy válasz. miért szélhámosság ha észrevehetően használ. Mindenben megmutatkozik emberi kapcsolatokban, elmúlt a szociális fóbiám, a nyomasztó emlékek. Eltűnt a megfelelési kényszer, alkoholizmus.
Nem is sok pénz 1 ilyen konzultáció. Sőt én 2 órát voltam és csak 1 órás összeget kért el.
Én nem élek bűntudatban, Isten nem olyan, mert az amit írtok és olvasok a vallás témakörben, azok szerint Isten bűntudatot kelt, holott nem. Honnan tudjátok milyen valójában a Teremtő, olyan mint amit egy könyvben olvastok? Ami az akkori emberek nyelvjárása alapján íródott, ők máshogy fogalmaztak és máshogy fogalmaztak meg mindent, szóval értelmezés kérdése.
Az ember bűnös, szenvedjél, bűnhődjél, stb...
Milyen Isten akarná ezt?

Mert ez okkultizmus, ami a sátán képessége, ami nem jó.
Isten nem akarja, hogy az ember beteg legyen, Isten a spirituális gyakorlat nélkül gyógyít, kérd a Szent Szellemet, hogy segítsen ha valóban Isten segítségét szeretnéd.
Ezeket az okkult dolgokat, Kárnak és szemétnek kell ítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!