A Teremtő meggyógyít?
A Théta Healing technika által. Nekem használt. A Teremtő/Univerzum/Forrásenergia energiáival dolgoznak.
A tudatalattit meg lehet változtatni és ezzel együtt megváltozik a valóságom szinte rögtön. Eltűnt minden azelőtti probléma. A negatív érzelmi minta lecserélhető a pozitív megfelelőjére, elengedhetők régi berögződések.
Nem akarok senkit rábeszélni, nem is hirdetem ezt.
Csak annyi hogy tudjátok, Isten segít.
Egyébként miért ne lehetnének emberek úgymond Jézus katonái? akik végezhetnek gyógyítást. energetikai gyógyítást. A kineziológia is ilyen. Kineziológushoz is jártam,de az csak oldja a tudatalatti blokkokat nem cseréli le mint a Théta. Ő Jézus katonájának mondta magát.
Feljön majd az hogy miért kérnek pénz a gyógyításért? A pénz fontos az embereknek.
Valamiből a gyógyítónak is élnie kell és ebben a világban ezzel az eszközzel lehet. Ha mondjuk zsebkendőből meg lehetne élni akkor zsebkendőt kérne.
Nekem ezek a gyógyítók sose erőszakolták rám hogy jól van akkor még járjál hozzám 2 évig terápiára, mint a pszihológusok. Sose mondták hogy menjek vissza, az csak rajtam áll. amúgy is egy kezelés már használ.
A Thétát bárki megtanulhatja, egy fókuszált ima.
"Minden lehetséges annak aki hisz" (Márk 9:23), vagy "Mert bizony, mondom nektek: ha csak akkora hitetek lesz is, mint a mustármag, és azt mondjátok ennek a hegynek, 'menj innen oda', elmegy, és semmi sem lesz lehetetlen nektek.” (Mt 17,20).
bibliai idézet, hát...

Állítólag egy módszert kellene fefedezni, aztán minden betegség gyógyíthatóvá válna.
Nem tudom mi a neve, de az agy programozása áll mögötte.
Lehet neked ez sikerült.
Van nekem is egy ismerősöm, a rákból úgy gyógyult ki, hogy egyszerűen beleszart.
Másik ismerősömet meg 4 nap alatt elvitte.
Érdekes dolgok ezek.

A módszer szerint a betegségeket azért kapjunk hogy tanuljunk belőlük, ha megtanuljuk a leckét amit az adott betegség akart tanítani akkor nyert ügyünk van. Bármit el lehet engedni és fel lehet oldani.
Minden hit kérdése.
valójában tanulni vagyunk ezen a Földön.
Nekem bátorságot kellett. és tényleg basszus, minden együtt volt ahhoz.

"Valamiből a gyógyítónak is élnie kell és ebben a világban ezzel az eszközzel lehet."
Az éhség is fejben dől el. Azért eszünk, hogy energiát nyerjünk, de azt nyerhetünk a Teremtőtől, a Forrásenergiától is. A szomszédom agykontrollal győzte le az éhséget, és 5 éve nem evett, hanem az Univerzumból hívja le az energiát, szóval lehetséges. Éhség igazából nincs is, csak a tudatunk illúziója, amit meg kell tanulnunk meghaladni. Én ehhez kívánok sok sikert az ingyen vagy jó pénzért szélhámoskodóknak, és hirdetőiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!