Mit vártok, mi lesz veletek a halál után, akik nem hiszitek Istent?
Kit fogtok kérni,ha nem Jézust?
Miért nem lássátok be,hogy Isteni hit nélkül nincs értelme az emberi életnek?

Állításod szerint, az én életemnek, mert nem hiszek Istenben, nincs értelme?
Gratulálok a logikádhoz.

Mi lenne? Ugyanaz, mint születésem előtt. Vagyis az én szemszögemből semmi.
Amúgy mire is kéne kérni Jézust? Lehet, hogy neked Isten nélkül nincs értelme az életednek, sajnállak érte, de más meg elvan nélküle, köszi.

Ennyi erővel:" Mikor fogják a valláskárosultak belátni, hogy nincs isten, a halál után megszünnek létezni és semmi értelme a vallásna?"
Figyelj ti hisztek x-ben mi nem, ennyi. Akármennyire is akarjátok nem fogjátok "megváltani" az ateistákat, ahogy az ateisták se fognak titeket. Egyépként: nem fogunk "kérni" senkit mert nincs ott senki és semmi és hit nélkül igenis VAN értelme az életnek( szerintem több is mint hittel).

Ha jól látom: ez 3 kérdés.
1. Elhamvasztanak.
2. Én már senkit, de a családom nyilván a helyi temetkezési vállalkozót.
3. Mert én "látok", és nem "lások".
Kb. ennyi...

A kérdés provokatív és értelmetlen.
Ha nem hiszel Istenben, nem vársz semmi mást, mint ami az összes többi halottal is történik. Megszűnik élni, eltemetik és elporlad. Vagy hamuvá lesz.
Ha neked csak azért érdemes élned, mert esetleg Isten azzal jutalmaz, hogy a mennyországba jutsz, csúnya hoci-nesze, önző éltet élsz.
Ahhoz, hogy valaki értékes, másoknak is szépet és jót adó életet éljen, nincs szüksége egy esetleges felsőbbrendű lény jóváhagyására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!