Szerintetek nem lenne sokkal jobb hely Magyarország, ha mindenki az iszlám vallás szerint élne?
" A magyar emberek túlságosan előítéletesek mindennel, és mindenkivel szemben, nagyon pesszimista, negatív nép, nektek aztán főleg nem kellene senkit lenézni. :) "
Na... ennek alapján, el lehet húzni innen a p'csába. Vagy egyiptomba,vagy szíriába, és ott oszd az észt, te görény.
Fogd fől, hogy jelen pillanatban te vagy egy lekezelő muszlim patkány, - aki a sz©revő vallásának megfelelően, csinálja itt a takijját, és azt hiszi, hogy ennek bedőlünk- aki lenézi a magyarokat.
De én pontosan ismerem, azt a nyomorúlt gyerek, nő, és állatmolesztáló fajtádat, és párszor már lerántottam rólatok a leplet.
" Egyébként szerintem a muszlimok sokkal szimpatikusabbak, normálisabbak mint a keresztények, csak az iszlám szó hallatán egyből mindenki fegyveres gyilkológépekre gondol, pedig ez egyáltalán nem igaz..persze vannak közöttük égetnivalóak is, de az mindenhol van bőven, vallástól függetlenül"
Miért ugrik be ez? MERT AZOK VAGYTOK!!
El lehet takarodni, ebből az országból, ha nem tetszik valami, te korcs, szellemi, és lelki toprongy.
Jöhetsz te itt nekem, szép szavakkal, kanyalgós behízelgő, ártatlannak tűnő, "inteligens" szerű, megtévesztő dumáddal; de én nem pazarlok rád szép szavakat, és valódi gondolatokat, mert pontosan tudom, hogy nem beszélgetni akarsz, hanem a takijja által meghetározott " harci ösvényen haladsz".
Aki nem ismeri, a sunyi alattomos, primitív vallásodat, azt megtéveszthetded, de az nem én vagyok, te senkiházi.
"Az ateistáknak az is bajuk a kereszténységgel, hogy nem elég szabad. Vele szemben az iszlámot támogatják, ami azonban aprólékosan szabályozza az életet. Az nem a szabadság hiánya?"
A polgári törvénykönyvek talán nem részletesek? Szerinted hány ezer törvénnyel és rendelettel szabályozzák az életedet? Ez nem a szabadság hiánya?
Helyesbítek
Erről: ha mindenkit megölne az ISIS tagja lenne és...
Erre: ha mindenkit megölnének az ISIS tagjai és akiket mégsem ölnek meg, azokat beállítanánk Iszlámot tanúlni az iskolákba.
" Egyébként szerintem a muszlimok sokkal szimpatikusabbak.."
A kérdésedben az állt,hogy SZERINTÜNK jobb lenne-e,de már nagyon kezdem azt érezni,hogy itt nem a mi véleményünkre vagy kíváncsi,hanem kijelented,hogy szerinted szimpatikusak,mintha te akarnád itt az emberiséget képviselni. Te csak egy ember vagy itt,nem Magyarország,neked ez a véleményed,szíved joga,de csak mert neked szimpatikusak,nem lesz jó az országnak.
A bosnyákok is muszlimok, de mégsem erőltetik rá az iszlámot a szerbere vagy horvátokra.
Szerintetek miért nem?
Gondolom azért, mert ha megpróbálnák a szerbekkel, akkor a bosnyákoknak hírmondójuk se maradna.
Láthatóan más azon mohamedánoknak a kultúrája, ahol ők a többségi társadalom és más, ahol ők vannak kisebbségben.
Erre pozitív példa akár az albán nép is. De nézd meg, hogy mi történik az afrikai, közelkeleti, indiai keresztényekkel. A kínai kommunista uralom alatt jobb sorsuk lenne.
"De nézd meg, hogy mi történik az afrikai, közelkeleti, indiai keresztényekkel. "
Miért mi történik?
Muszlimok sokkal jobban bántak a keresztényekkel vagy zsidókkal, mint ők a muszlimokkal. Európából szinte teljesen elüldözték a muszlimokat. Akik mégis maradtak azokat gyilkolták. Még 25 éve is azon voltak (1995 Sebrenica). Zsidók mindig is békében éltek muszlim országokban ellenben látjuk hogy Izrael hogy bánik a muszlimokkal.
Érdekes felfogásod van, hogy szerinted nincs probléma keresztény templomok felégetésével, felrobbantásával, kopt keresztények százainak lemészárlásával Egyiptomban, összességében évente sok ezer keresztény megölésével iszlám többségű államokban.
Európában meg igen sok a mohamedán, tele van Németo., Franciao., de tőlünk déle Albánia, Töröko. Sebrenicát felesleges felhozni, amikor nem vallási, hanem etnikai alapú volt a szomorú esemény, bár ez sem mérhető a török mohamedánok által elkövetett örmény mészárláshoz.
A zsidók csak a jogosan őket megillető földön akarnak élni, Jeruzsálem a zsidók szent városa. Illetve a keresztényeké.
Arab területeken pedig addig életek békében a zsidók, amíg Mohamed meg nem alapította saját vallását, utána ugyan úgy üldözést szenvedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!