Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek nem lenne sokkal...

Szerintetek nem lenne sokkal jobb hely Magyarország, ha mindenki az iszlám vallás szerint élne?

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 21:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
44%
Nem, nekem nem lenne jó. Nem óhajtok kendőt hordani, vagy "szemeteszsákkal" eltakarni a fejem. Nem kérek abból, hogy az apám tulajdona legyek, és ahhoz menjek hozzá, akit ő kiválaszt, hogy aztán már az ő tulajdona legyek. Nem óhajtok másodrangú állampolgár lenni, ja és nem kérek ebből a vallásból.
2017. szept. 17. 08:22
 12/39 anonim ***** válasza:
39%

Szépen, több oldalról nézve is leírták már, így nem ragozom.

Nincs kedvem, most szépen fejtegetni, hogy miért is nem kell a világnak, a mocskos vallásod.

Csatlakozom a 4# hoz

" (Amúgy meg nem. És menj az anyádba!) "

2017. szept. 17. 08:51
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Mit értesz a sokkal jobb hely alatt?

2017. szept. 17. 09:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, menj ki pár hónapra Egyiptomba, aztán gyere vissza és válaszold meg őszintén a saját kérdésedet.
2017. szept. 17. 11:10
 15/39 A kérdező kommentje:
Miért, te jártál már Egyiptomban? A magyar emberek túlságosan előítéletesek mindennel, és mindenkivel szemben, nagyon pesszimista, negatív nép, nektek aztán főleg nem kellene senkit lenézni. :) Egyébként szerintem a muszlimok sokkal szimpatikusabbak, normálisabbak mint a keresztények, csak az iszlám szó hallatán egyből mindenki fegyveres gyilkológépekre gondol, pedig ez egyáltalán nem igaz..persze vannak közöttük égetnivalóak is, de az mindenhol van bőven, vallástól függetlenül.
2017. szept. 17. 11:39
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jártam, Kairót beszámítva 9 különböző helyen.

Nem véletlenül írtam, amit írtam.

2017. szept. 17. 11:46
 17/39 anonim ***** válasza:
64%
Hazánkban a legtöbb ember ateista. Valóban jobb lenne, ha több lenne az vallásos ember, de miért pont iszlám vallású? Miért gondolod, hogy ha mindenki iszlám hívő lenne, akkor úgy jobb lenne?
2017. szept. 17. 12:13
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező felraktam egy kérést neked mert szerettem volna tudni hogy mit értesz azalatt, hogy "sokkal jobb hely".

Kitértél előlle mert nem fogod fel a suját.

Most akkor síták legyünk vagy szúniták?

Mert nem mindeggy?

Azt azért tudtad hogy Mohamedel annyí minden történt egy pár év leforgása alatt hogy a ídőben kivetitjük kellene hozzá 300 év. Ez neked nem gyanús?

Nem hát neked még az sem gyanus hogy aki nem muszlim azt meg kell ölni Allah szerint, te tudod hogy hányszor utasitja Allah Mohamedet erre?

Menj el kérdező Szaudarábiába meg a környező országokba és ott beszélj a kereszténységröl ott hirsesd Jézust és megérzed rövid időn belül mit érez a tyúk mikor levágják. Itt meg a keresztény országokba láthatod hogy simán gyakorolhatod a vallásod.

Nem furcsa neked egy kicsit ez az egész?

2017. szept. 17. 13:16
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy ország jóléte nagyrészt attól függ,mennyire összetartóak,szeretetteljesek egymással az abban élők.És,hogy mennyire értelmesek...

Szóval köszi,de ennek megvalósulását nem az iszlám vallástól várnám...

2017. szept. 17. 14:38
 20/39 anonim ***** válasza:
Mert a kereszténység aszeretetvallása aziszlámnem. Mert Mo a kereszténység nem csupán egy vallás hanem egyabból fakadókultúra amely 1000 éve jelen van és még legalább 1000 évig itt is marad
2017. szept. 17. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!