Szerintetek nem lenne sokkal jobb hely Magyarország, ha mindenki az iszlám vallás szerint élne?
Szépen, több oldalról nézve is leírták már, így nem ragozom.
Nincs kedvem, most szépen fejtegetni, hogy miért is nem kell a világnak, a mocskos vallásod.
Csatlakozom a 4# hoz
" (Amúgy meg nem. És menj az anyádba!) "
Kérdező!
Mit értesz a sokkal jobb hely alatt?
Igen, jártam, Kairót beszámítva 9 különböző helyen.
Nem véletlenül írtam, amit írtam.
Kérdező felraktam egy kérést neked mert szerettem volna tudni hogy mit értesz azalatt, hogy "sokkal jobb hely".
Kitértél előlle mert nem fogod fel a suját.
Most akkor síták legyünk vagy szúniták?
Mert nem mindeggy?
Azt azért tudtad hogy Mohamedel annyí minden történt egy pár év leforgása alatt hogy a ídőben kivetitjük kellene hozzá 300 év. Ez neked nem gyanús?
Nem hát neked még az sem gyanus hogy aki nem muszlim azt meg kell ölni Allah szerint, te tudod hogy hányszor utasitja Allah Mohamedet erre?
Menj el kérdező Szaudarábiába meg a környező országokba és ott beszélj a kereszténységröl ott hirsesd Jézust és megérzed rövid időn belül mit érez a tyúk mikor levágják. Itt meg a keresztény országokba láthatod hogy simán gyakorolhatod a vallásod.
Nem furcsa neked egy kicsit ez az egész?
Egy ország jóléte nagyrészt attól függ,mennyire összetartóak,szeretetteljesek egymással az abban élők.És,hogy mennyire értelmesek...
Szóval köszi,de ennek megvalósulását nem az iszlám vallástól várnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!