Miért hiszel istenben?
te hoztad fel az emberiség szégyenét holott itt semmi helye ennél a kérdésnél,
- a kommunista eszmék követői (nem kell a taknyolás, ki a komcsi, tudod te) - ők hozták a legnagyobb szégyent a világra. Na meg a másik bagázs -akik atomot dobnak a polgári lakosságra, meg - jééé mégis van ilyen! nem csak, akik óbégatták,
hanem, akik meg is tették!!:
kiirtják a ragyogó kultúrákat a maradék indiánokat rezervátumokban tartják..
Na, sziasztok, uncsi lett.
"a kommunista eszmék követői "
Halvány lila fogalmad sincs eszerint a kommunista eszmékről.
Pedig idáig normálisnak néztél ki. Na igen - mindenkiben van valami. Ez van. De nem értem: miért nem nézel utána?
Vagy mindenképpen kell neked egy földi ellenség is a sátánon kívül?
AZ atombombát én is így gondolom, mint te.
Mivel kicsivel írtad az istent, így feltételezem nem csak a keresztényre gondoltál, hanem bármelyre. Az én (legfőbb) istenem Odin, mert nekem ő ad kitartást a küzdelemhez, amit életnek hívnak.
72%-os, te mindaddig racionálisnak tűntél, amíg nem tettél ellene a kommunizmussal kapcsolatos tudatlanságoddal.
Mert LÉTEZIK.
Mert Ő tőle "vagyok". /Ő A TEREMTŐM/
És NINCS más alternatívája a JÖVŐNEK/ÉLETNEK.
"a kommunista eszmék követői " Halvány lila fogalmad sincs"
- de, sajnos van. Ennek a zászlaja alatt történtek még ocsmányabb dolgok, mint a hitleristák miatt. Mindkettő (összefügg ám a kettő!) a világ vesztét hozza közelebb, mindkettő borzalmas, mindkettő sátáni. (egyébként szokták védeni, hogy jó eszme, csak rosszul valósult meg - de az én véleményem, hogy már az eszme is rossz, pont a megátalkodott istentelensége miatt)
Azért írom ezeket, mert sajnálatos módon az elmúlt 60 évben erről az oldalról megfeledkeztek. Véletlenül "felszabadítónak, dicsőségesnek" nevezték. Ezért kell ezekről beszélni. Kísérlet volt - Lenint lepecsételt vagonban szállították a "Nagy Okt-i Szoc-Forr" kirobbantásához. A cári családot minden kisgyermekével együtt kivégezték - ez a a "lefejezés" egyébként ennek az oldalnak a francia forr. óta a mániája, lásd pl Katyni vérengzés (amit a németek nyakába varrtak, véletlenül, 60 évig).
És mi benn maradtunk a kísérleti lombikban. Most zajlik az egész szörnyűségnek a hívők nyakába varrása - miután a legnagyobb ellenségei voltak mindig is a hitnek. Istent elzavarták a trónról - helyébe a rációt ültették - és mi már látjuk a következményeit. És mi szenvedjük meg az egészet.
Az az érzésem, hogy papagájok közé kerültem.
EGY ember sem képes idézni a kommunista eszméket, és IGAZI kommunistát sem ismer senki.
Jó, régen volt már, az igaz... lassan mítosz lesz belőle. A gonosz kommunisták... gratulálok. Elhülyült, elhülyített nemzedék.
Történelemből nullás.
De szajkózni azt tudnak!
nem akarsz szembenézni vele, olyan sokáig tömték a fejedbe a dicsőséges szovjeteket - na sebaj, majd rájössz magad, hogy mi az igazság.
mazsolázz
Sztálin- Holomodor
Katyńi vérengés
Romanovok
Gulag
Recsk
Volt olyan "szerencsés", aki megjárta mindkettőt, a koncetr. tábor is és a kommunistákét is, és mondta, hogy a szovjet Gulág-táborok mintájára szervezett komcsi táborok hihetetlenül szadistábbak voltak! a recski volt messze a kegyetlenebb...:(( Ismerd meg a kommcsikat. MÁg vers is van róla (ha nem is a költő legjobbja)
Faludy György: Börtönversek / Kínrímek
Jaj, jaj nekem!
Csupa ütés, csupa rúgás
az alfelem.
Mi lesz velem?
Tízévi börtön, pusztulás,
jaj, jaj, nekem!
Húszévi sitt:
az ember nők után visít,
de nincs vizit.
Szibéria!
Jajgathatok, mire megyek?
Visz Béria.
A tundra:
ahol elfagy a rab feje
s az ujja.
S az ávós banda!
Mikor megvertek, mindegyiknek
felállt a farka.
Jaj nekem!
Felakasztanak, tarkón lőnek.
Jaj nekem!
Ha pedig
szabadulnék, megírom őket.
Jaj nekik!
(Az ávósok összerúgdostak, majd 24 órára a
falhoz állítottak; akkor gondoltam ki ezt; 1950.
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!