Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszel istenben?

Miért hiszel istenben?

Figyelt kérdés
Már aki hisz attól kérdezem.
2017. szept. 11. 07:44
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

te hoztad fel az emberiség szégyenét holott itt semmi helye ennél a kérdésnél,

- a kommunista eszmék követői (nem kell a taknyolás, ki a komcsi, tudod te) - ők hozták a legnagyobb szégyent a világra. Na meg a másik bagázs -akik atomot dobnak a polgári lakosságra, meg - jééé mégis van ilyen! nem csak, akik óbégatták,

hanem, akik meg is tették!!:

kiirtják a ragyogó kultúrákat a maradék indiánokat rezervátumokban tartják..

Na, sziasztok, uncsi lett.

2017. szept. 11. 16:14
 42/56 anonim ***** válasza:
5%

"a kommunista eszmék követői "

Halvány lila fogalmad sincs eszerint a kommunista eszmékről.

Pedig idáig normálisnak néztél ki. Na igen - mindenkiben van valami. Ez van. De nem értem: miért nem nézel utána?

Vagy mindenképpen kell neked egy földi ellenség is a sátánon kívül?

AZ atombombát én is így gondolom, mint te.

2017. szept. 11. 16:29
 43/56 anonim ***** válasza:

Mivel kicsivel írtad az istent, így feltételezem nem csak a keresztényre gondoltál, hanem bármelyre. Az én (legfőbb) istenem Odin, mert nekem ő ad kitartást a küzdelemhez, amit életnek hívnak.

72%-os, te mindaddig racionálisnak tűntél, amíg nem tettél ellene a kommunizmussal kapcsolatos tudatlanságoddal.

2017. szept. 11. 17:15
 44/56 anonim ***** válasza:
Akkor írd le te a kommunizmus eszméit, és említs meg 3 ismert kommunistát.
2017. szept. 11. 17:53
 45/56 anonim ***** válasza:
41%
2017. szept. 11. 18:36
 46/56 anonim ***** válasza:
35%

Mert LÉTEZIK.

Mert Ő tőle "vagyok". /Ő A TEREMTŐM/

És NINCS más alternatívája a JÖVŐNEK/ÉLETNEK.

2017. szept. 11. 19:10
 47/56 anonim ***** válasza:
26%

"a kommunista eszmék követői " Halvány lila fogalmad sincs"

- de, sajnos van. Ennek a zászlaja alatt történtek még ocsmányabb dolgok, mint a hitleristák miatt. Mindkettő (összefügg ám a kettő!) a világ vesztét hozza közelebb, mindkettő borzalmas, mindkettő sátáni. (egyébként szokták védeni, hogy jó eszme, csak rosszul valósult meg - de az én véleményem, hogy már az eszme is rossz, pont a megátalkodott istentelensége miatt)

Azért írom ezeket, mert sajnálatos módon az elmúlt 60 évben erről az oldalról megfeledkeztek. Véletlenül "felszabadítónak, dicsőségesnek" nevezték. Ezért kell ezekről beszélni. Kísérlet volt - Lenint lepecsételt vagonban szállították a "Nagy Okt-i Szoc-Forr" kirobbantásához. A cári családot minden kisgyermekével együtt kivégezték - ez a a "lefejezés" egyébként ennek az oldalnak a francia forr. óta a mániája, lásd pl Katyni vérengzés (amit a németek nyakába varrtak, véletlenül, 60 évig).

És mi benn maradtunk a kísérleti lombikban. Most zajlik az egész szörnyűségnek a hívők nyakába varrása - miután a legnagyobb ellenségei voltak mindig is a hitnek. Istent elzavarták a trónról - helyébe a rációt ültették - és mi már látjuk a következményeit. És mi szenvedjük meg az egészet.

2017. szept. 11. 19:23
 48/56 anonim ***** válasza:
*elmúlt 72 évben :(
2017. szept. 11. 19:25
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

Az az érzésem, hogy papagájok közé kerültem.

EGY ember sem képes idézni a kommunista eszméket, és IGAZI kommunistát sem ismer senki.

Jó, régen volt már, az igaz... lassan mítosz lesz belőle. A gonosz kommunisták... gratulálok. Elhülyült, elhülyített nemzedék.

Történelemből nullás.

De szajkózni azt tudnak!

2017. szept. 11. 19:48
 50/56 anonim ***** válasza:
37%

nem akarsz szembenézni vele, olyan sokáig tömték a fejedbe a dicsőséges szovjeteket - na sebaj, majd rájössz magad, hogy mi az igazság.

mazsolázz

Sztálin- Holomodor

[link]

Katyńi vérengés

[link]

Romanovok

[link]

Gulag

[link]

Recsk

[link]

Volt olyan "szerencsés", aki megjárta mindkettőt, a koncetr. tábor is és a kommunistákét is, és mondta, hogy a szovjet Gulág-táborok mintájára szervezett komcsi táborok hihetetlenül szadistábbak voltak! a recski volt messze a kegyetlenebb...:(( Ismerd meg a kommcsikat. MÁg vers is van róla (ha nem is a költő legjobbja)

Faludy György: Börtönversek / Kínrímek

Jaj, jaj nekem!

Csupa ütés, csupa rúgás

az alfelem.

Mi lesz velem?

Tízévi börtön, pusztulás,

jaj, jaj, nekem!

Húszévi sitt:

az ember nők után visít,

de nincs vizit.

Szibéria!

Jajgathatok, mire megyek?

Visz Béria.

A tundra:

ahol elfagy a rab feje

s az ujja.

S az ávós banda!

Mikor megvertek, mindegyiknek

felállt a farka.

Jaj nekem!

Felakasztanak, tarkón lőnek.

Jaj nekem!

Ha pedig

szabadulnék, megírom őket.

Jaj nekik!

(Az ávósok összerúgdostak, majd 24 órára a

falhoz állítottak; akkor gondoltam ki ezt; 1950.

*

2017. szept. 11. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!