Miért hiszel istenben?
"Az élet keletkezését tényleg nem ismerjük még pontosan - de nagyon valószínű, hogy meg fogjuk ismerni."
Látod,látod, EZ A TE HITED! hiszel ebben. Más meg másban hisz. Abban pedig azt HISZEM, megegyezhetünk, hogy a hitéért senkit sem szabad bántani. :))
Pax et Bonum!
Na igen.
Ugye nem ítélsz el ezért a hitemért?
De én azt mondom, hogy VALÓSZÍNŰ - nem pedig azt, hogy TUTI, mint a hívők!
Amúgy nézted ezt a 42%-ost?
Nem zavar, hogy vele vagy egy csoportban? Én elásnám magam egy ilyen helyzetben. Az emberiség szégyene.
Mondjuk az látszik, hogy beteg... az emberiségnek az a legnagyobb szégyene, hogy egyrészt nem kapja meg a megfelelő kezelést - másrészt teljesen szabadon rombolhat szét itt bármit, és kutya nem törődik vele, akinek módjában állna ezt megakadályozni, bármekkora kárt is okoz.
Ha az egész gy.k. minden egyes fórumát napokra tönkretenné, szerintem még akkor is kétséges lenne, hogy csinálnak-e vele valamit.
"Ugye nem ítélsz el ezért a hitemért? "
Nem, tartózkodom az ítélethozataltól
"De én azt mondom, hogy VALÓSZÍNŰ - nem pedig azt, hogy TUTI, mint a hívők! "
Akkor is a hited, ha valószínűnek mondod
Te se ítéld el a hívőket!
"Amúgy nézted ezt a 42%-ost?
Nem zavar, hogy vele vagy egy csoportban? Én elásnám magam egy ilyen helyzetben. Az emberiség szégyene."
Nem néztem, nem vagyok "egy csoportban" itt senkivel, és"az emberiség szégyene" máshol kezdődik, nem a gyakori hsz-eknél... Ne essél már túlzásokba.
"Már létre hoztak élőt"
Persze, a már meglévőből. De azt is valakinek létre kellett hoznia...
Mármint a meglévő élettelenből?
Persze. Anyagot még nem teremtettünk a semmiből. Nyilván az lesz a hívők következő szólama, miután az életet már létrehoztuk.
És nyilván "valaki" hozta létre, mert magától kell hozzá 500000 év és egy fél Föld, megfelelő állapotban.
Annyink meg most éppen nincs.
"Te se ítéld el a hívőket!"
Miért tenném?
A hit az egy hajlam. Senki sem saját akaratából lett hívő - mint ahogy ez itt látszik is. A hit sokszor nem rossz dolog.
Amit elítélek, az a TÉNYEK semmibevétele.
Sajnos sok hívő lazán, csuklás nélkül megteszi ezt.
"Nem néztem, nem vagyok "egy csoportban" itt senkivel"
Ezt akkor mondd, ha lepontozod a rossz írásait... de szerintem nem tetted meg.
"az emberiség szégyene" máshol kezdődik"
Na igen, ez igaz. Nem lehet őt Hitlerrel összehasonlítani... bár... ha lenne rá lehetősége... ... ... jó kérdés. Nem tudom.
Most egy másik fórumon gyilkosságot ajánlgatott nekem... hát...
Mondjuk nem a betegsége miatt ítélem el őt, mert erről nem tehet.
De arról már igen, hogy nem megy orvoshoz vele!
És mindenki mást is, aki tud róla, és lenne rá lehetősége, de nem tesz semmit!
"az emberiség szégyene" máshol kezdődik"
"Nem lehet őt Hitlerrel összehasonlítani"
Nem, az emberiség szégyene a kommunizmus fekete könyvében van leírva. Ahhoz képeset még Hitler is kispályás,amit a gyalázatos VALLÁSELLENES komcsik tettek. [link]
Persze nem itt kezdődik, gulág, Katyn, ávós kínzóhelyek, civilekre atombomba, vegyi fegyverek, nem, nem itt kezdődik. A Nagy Francia Elsötétedés is csak lendületet adott ennek a sötétségnek. A hírnév-vagyon-rangért folyó véres küzdelmekkel kezdődik. Amikor elfoglalják és elpusztítják a ragyogó szoláris kultúrákat - és századokkal később "békefenntartás demokrácia, szabadság" címén lerohanják az olajért, ásványkincsekért az országokat, amikor a fegyver-gyógyszer-olaj kartell minden emberi szempontot nélkülözve gátlástalanul kivérezteti a világot.
Remélem, egyetértünk, hogy nem ő a felelős ezért:
Na, remek, te meg komcsizol.
Tudsz mutatni egy ISMERT kommunistát?
De tényleg az legyen!
És, tudod - Hitler konkrétan ki akart pusztítani teljes népcsoportokat. Mutass már valakit, aki ezt rajta kívül így ki is jelentette, és tényleg ez volt a célja!
"Tudsz mutatni egy ISMERT kommunistát? "
Na akkor vissza az általános iskolába:
Lenin, Sztálin (23 millió halott), Trockij, Mao (60 millió halott), stb...
Ők mióta kommunisták?
Még talán Lenin, a legelején, míg illegalitásban voltak... de már ez sem igaz, már akkor sem volt az.
Van fogalmad róla egyáltalán, hogy mit jelent a kommunizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!