Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi miért nem vesznek...

Jehova Tanúi miért nem vesznek részt az egyházak közötti jótékonysági étel osztáson, ruha osztáson, ökumenikus Isten tiszteleteken, és egyéb jótékonysághoz, és kapcsolat építéssel kapcsolatos eseményeken?

Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 19:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Lehet, h én magam, te viszont az egész gyülekezeted, magad és Istent. 😇😇

Te meg a szeretet.....atya ég...no menten horgászni

2017. szept. 9. 13:14
 22/36 A kérdező kommentje:
#21 Én már javasoltam neked hamarabb is, hogy nem kötelező ide írnod, és amúgy is széjjel offoltad a kérdést, még a fórum szabályzatát sem vagy képes tiszteletben tartani, arról már felesleges is beszélni, hogy milyen módon beszélsz embertársaidról. Állj tovább, és próbálj meg kicsit megnyugodni, adjál anyukádnak egy puszit, és élj békében :)
2017. szept. 9. 13:52
 23/36 anonim ***** válasza:
Menj kisfiú és űzd a Jehova Tanúi démon fejedelemséget és ha elmegy akkor már nem kell a nagy szeretet nevében buta, háborúra buzdító kérdéseket kiírnod. Te jó ég...a nagy keresztény gyerek
2017. szept. 9. 14:31
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 Nyugodjál meg, már bemutattad magad, mindenki láthatta, hogyan beszélsz ember társaidról, hogyan viselkedsz, hogy szociálisan képtelen vagy beilleszkedni, és széjjel offoltad a kérdést, mert, még annyira is butuska vagy, hogy a fórum szabályzatát sem tartod be, mert te lázadó vagy, és úgy hiszed, a világban mindent megtehetsz. Menj adjál puszit anyukádnak, aztán meséld el neki, mit gondolsz róla, mond el neki is azt, amit nekem :)
2017. szept. 9. 14:54
 25/36 anonim ***** válasza:
41%
Holott az is meg van írva, hogy a botor vitatkozásokat pedig kerüld....de azért itt vitatkozol velem és képtelen vagy elfogadni, hogy enyim az utolsó szò....hát igen ennek a parancsolatnak sem tudtál engedni, ahogy annak sem, hogy tiszteld felebarátodat, segîtek coccomacinak hívják. Gőgöském ennyi elég volt. Bizonyságot tettél a te nagy, nagy szeretetedről. Tudom, tudom, te igaz vagy, coccomaci pedig hamis...a gyógyszeredre pedig az van írva, hogy napi 1×4. Vedd be rendesen és akkor talán nem fogsz burkolt, háborúra úszító kérdéseket kiírni.
2017. szept. 9. 15:18
 26/36 A kérdező kommentje:
#25 Privát üzenetben írhatsz, és megbeszélhetünk egy időpontot, ahol személyesen is elmondhatod, a véleményedet rólam. Amennyiben nem kapok privát üzenetet tőled, egy névvel, idővel, és pontos időponttal, akkor végső tanúbizonyságot teszel magadról, hogy nem csak, beteg elméjű, de gyáva ember is vagy, aki a számítógép mögé bújik, névtelenül. A kérdésemet kitörlöm a listámról, és nem fogom megnézni, hogy érkezik e még válasz ehhez a kérdéshez, tehát felesleges írnod ide. Várom a üzeneted, és aztán mehetünk tovább, de már személyesen :)
2017. szept. 9. 15:52
 27/36 anonim ***** válasza:
Csak törölnéd màr magaddal együtt végre...
2017. szept. 9. 16:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Jaaa és ha majd te is bocsànatot kérsz coccomacitól a prìmitiv vàlaszodért,akkor talàn én is megteszem, de addig édes öcsém ne akarj te semmit
2017. szept. 9. 16:20
 29/36 anonim ***** válasza:
Jehova tanúi ismét megmutatták kik ők.
2017. szept. 9. 17:21
 30/36 anonim ***** válasza:
basszus 29es, te nem tudsz olvasni??? Ide jössz és röfögsz egy mondatot. Ki a francot érdekel a Jehovisták. Az embert védtem meg, nem a szervezetet. Amúgy neked is gratula.... a nagy keresztények...és a vilâg térjen meg hozzátok.pffff
2017. szept. 9. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!