Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ábrahám lát minket most?

Ábrahám lát minket most?

Figyelt kérdés
2017. aug. 20. 14:20
1 2 3
 1/30 követ62 ***** válasza:
52%

Egy halott aki a föld alatt alszik SEMMIT nem lát.

Így nem láthat se Ábrahám, de SENKI más.

Úgy mint Mária, József meg az összes szentnek mondott valakik

2017. aug. 20. 16:25
 2/30 anonim ***** válasza:
26%

Ábrahám, nem.

Mivel Ő a megváltás megtörténte előtt halt meg,Földi reménységű, vagy is még halálalvásban várja a feltámadás ígéretét a Földre.

2017. aug. 20. 17:14
 3/30 anonim ***** válasza:
56%

Hogy az üdvözült lelkek mennyit érzékelnek a mi világunkból, azt nem tudom. De a Szentírás is úgy ír Jeremiásról, hogy szüntelen imádkozik népéért.

Ábrahámnak a megváltás pillanatáig volt "túlvilági szerepe", Jézus is azt tanítja példabeszédében, hogy a jó lelkek Ábrahám kebelén pihennek, tehát ott várják az üdvösséget, amely Krisztus megváltásával megérkezett.

Nem zárja ki a Biblia, hogy látna minket, tehát elvileg lehetséges, de azt arról sem ír, hogy látja mi történik a földön.

De itt is érdekes tényező az idő, mint földi, fizikai fogalom. Az üdvösség állapota pedig a tér és idő felett létezik.

2017. aug. 20. 19:32
 4/30 anonim ***** válasza:
47%
Tegyük hozzá, hogy az első két válasz szektásé: az egyik jehovista, aki az őrtorony tanításai után megy szembe a Bibliával, a másik adventista, akinek meg az álprófétanőjük tanítása a szent. És egy a gyökerük. Kivágásásra érett mind a kettő.
2017. aug. 21. 07:00
 5/30 követ62 ***** válasza:
28%

Kedves #4-es barátom a tudatlanság nagyon veszéjes. Főleg, ha nem is jársz utánna annak amit állitasz.

Tudom, mert én is ilyen voltam. Frázisokat pufogtattam, amit innen-onnan hallottam, de még Bibliám sem volt. Később ugyan lett, de csak mint afféle talizmán a polcomon.

De hálát adók az Úrnak, hogy kihozott a sötét tanitások egyházából.

A BIBLIA MONDJA pontosabban Jézus Lázárról "Nem halt meg CSAK ALSZIK". Pedi egyértelműen halot volt.

Sorolhatnám az igéket, de minek. Azt tapasztaltam akár mennyi igét írok ki nagyon kevesen veszik a fáradságot és olvassák el. Szerintem te is közéjük tartozol.

Járj utánna, ha akarsz.

2017. aug. 21. 08:19
 6/30 anonim ***** válasza:
44%

"Frázisokat pufogtattam, amit innen-onnan hallottam, de még Bibliám sem volt. Később ugyan lett, de csak mint afféle talizmán a polcomon."

Akkor te voltál a sötét, nem az Egyház és tanítása, miért akarod rákenni saját bűnödet, mulasztásodat?

Egyébként igaza van #4 hozzászólónak, mind a két szekta egy tőről fakad, meg is látszik tanításaik hasonlóságán. A keresztények felfogása lényegesen eltér övéiktől.

2017. aug. 21. 10:06
 7/30 anonim ***** válasza:
21%

A Biblia nem tanítja azt amit a 4-es hozzá szóló mond.

Isten nem támasztotta fel még Ábrahámot, ahogy sok más Jézus előtt élt hűségest sem.

Ők az ezer éves millenium alatt fognak újra élni.

A kiválasztottak, akik társuralkodói, papjai lesznek Krisztusnak az égben, azok is Jézus visszajövetelétől támadnak fel égi életre, mert Jézussal együtt fognak részt venni a Föld ön lakók szétválasztásában, ítélet végrehajtásában, és a túlélőket elvezetik az Ádámi tökéletességre.

Isten földre vonatkozó szándékát sajnos félre teszik, az ígéretek ide szólnak, nem az égbe.

2017. aug. 21. 10:54
 8/30 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem olvastad a Szentírást, hogy amikor Jézus meghalt, sok elhunyt szentnek feltámadt a teste és sokaknak megjelentek?
2017. aug. 21. 11:11
 9/30 anonim ***** válasza:
Biztos van köze az Illuminatihoz. Az meg mindent lát. Illumináti, oooo....
2017. aug. 21. 12:01
 10/30 anonim ***** válasza:
A Biblia nem azt írja, amit a két szekta tanítói tanítanak. Ez van.
2017. aug. 21. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!