Kizárólag jehova tanúitól kérdezem, hogy Isten szemszögéből miért fontosabb a házasság, mint egy ember születése?
Olvastam. Igen nem a Református valláshoz tartozó Bibliábol írt elhiszem. És lehet nem is értette meg rögtön hogy milyen választ is kellene hogy adjon a kérdésre.
De semmi trágár szavakat nem használt amiért ennyire utálni kellene.
Jézus Krisztus azt mondja hogy bocsáss meg az ellenségednek és tégy jót vele ha nem érdemli meg akkor is. Mert erről szól az Atyai Szeretet. Még ha nem is könnyű ezt gyakorlatban végre hajtani.
Kedves Válaszolók.
Köszönöm, hogy reagáltatok az írásomra.
Sajnálom, ha valakit megbántottam, sem ítélkezés, sem vádaskodás, nem volt szándékomban.
A válaszom mindössze a Bibliában leírtak alapját képezi, hogy mit gondol vagy milyen erkölcsi elvek alapján vár el Isten keresztény életet a népétől.
Nem Én ítélkeztem, hanem Isten a szavában írja le, mit gondol dolgokról, mindössze idéztem azt.
Az ítélet írva van, kire mi vár, milyen dolgok tettek miatt.
Mindössze annyi a bűnöm, hogy ezeket megemlítettem, a Biblia ismereteim alapján.
De bocsánatot kérek,
nem Én hoztam az ítéletet, és nem Én írattam a Bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!