Vallásosak, volt olyan köztetek, aki korábban önkielégítést gyakorolt, de le tudott róla szokni? Ha igen, hogyan sikerült és kb. mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy csak olyanok írjanak, akiknek saját tapasztalatuk van és tudnak mondani valami építőt!2017. aug. 14. 10:54
11/15 anonim válasza:
Nekem a prédikátor 7: 18 nagyon beragadt.... nem sokkal később leszoktam róla.
12/15 anonim válasza:
Abba kell hagyni minden olyan dolgot ami táplálja az Ó természetedet, és sokat kell Bibliát olvasni. Valld meg a bűnödet és azzal is elszakítod magad ettől.
13/15 anonim válasza:
igen, nekem sikerült: házassággal
egyébként azelőtt is voltak olyan időszakok, amikor több hónapig nem csináltam, sőt, volt, hogy 1 évig.
tanács: ha kísértésbe esel, menj és foglald el magad valami mással, vagy imádkozz
14/15 anonim válasza:
Tartósan még sajnos nem.Van amikor nem csinálom egy-két hónapig utána elesek és néhányszor elkövetem,majd megint szünetelek.De sajnos ettől tovább nem jutottam.Azelőtt ez még gyakoribb volt.Jobban nem tudok szabadulni tőle.
15/15 anonim válasza:
Magánban kérdezte valaki:
"Ön szerint a maszturbáció segít leküzdeni a nemi vágyakat, megölni a testtagokat a nemi vágyakozás dolgában? Szerintem épp ellenkezőleg: fokozza és táplálja azt."
Na, ez nem igaz.
Tényleg kielégülést okoz, és egy időre csökkenti a vágyakat. Amúgy pedig teljesen természetes dolog: néhány állat is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!