Minden nap végzek önkielégítést, és nemrég olvastam hogy ez bűn, akkor most már gonosz lettem isten szemében?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 17:13
1/23 anonim válasza:
Mi az, hogy olvastad? Hittan órán nem volt róla szó? Nem lettél gonosz, csak bűnös. Amúgy nem kirívó az eseted, állítólag a fiúk kb. 90 százaléka hasonlóan cselekszik.
2/23 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam hittanos, csak megvagyok keresztelve, és a bűnös alatt mit kéne értenem?
2017. febr. 17. 17:41
3/23 anonim válasza:
Attól függ, melyik felekezet szerint nézzük. A katolikus hit szerint, ha súlyos bűnt követsz el, és az önkielégítés annak számít, akkor elveszíted a megszentelő kegyelmet, tehát nem léphetsz be a mennyek országába. Bár hogyha a keresztelésnél nem jutottál tovább, akkor mindegy. A többi felekezethez nem értek.
5/23 A kérdező kommentje:
Itt olvastam gyakorin, nem derült ki..
2017. febr. 17. 17:55
6/23 anonim válasza:
Örömet okozol magadnak.Gonosz vagy?
7/23 anonim válasza:
A Bibliában szó nincs róla. A katolikus egyház pedig egy képmutató, pompakedvelő, álszent, hazug bagázs. Inkább foglalkozzanak a sok pedofil pappal. Az a bűn.
8/23 Pietrosol válasza:
Szia!
A bibliai bűn jelentése a cél elvétése és az nem a mai pragmatikus értelmű bűnelkövetőt jelenti. Egyrészt az ember tanul és senkinek nincs joga tanulás közben a tanulót elítélni.
Az önkielégítés az emberben jelentkező vágy, gondolat, érzelem kiélése, ezzel együtt a felfedezés lehetősége, hogy a sóvárgás-kielégülés-sóvárgás-kielégülés....csabdájában vagy. Kissé olyan ez, mintha valaki marionett bábként játszana veled, csak itt Te játszol magaddal a gondolataid által. Ha szerinted ez nem csabda, akkor folytasd, ha mégis úgy érzed, hogy csabda, akkor mássz ki a gödörből!
9/23 anonim válasza:
Pietrosol válaszával egyetértek,egyet még hozzátennék:csaPda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!