Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosak! Mit gondoltok a...

Vallásosak! Mit gondoltok a nőnapról?

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze ehhez a vallásnak? Természetes, hogy a család nőtagjait megköszöntjük.
2017. márc. 6. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
a keresztények nem ünneplik.
2017. márc. 6. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

2-es egy jehova tanúja, ez egy olyan szekta ami csak önmagát ismeri el kereszténynek, és szinte minden ünnepet elítélnek, pl a nőnapot is

legtöbb keresztény tartja

2017. márc. 6. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Én azért nem szeretem, mert a szocializmushoz köthető. Egyébként szép gesztus, mikor a férfiak köszöntik a nőket.
2017. márc. 6. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

második, most komolyan, hogy jössz te ahhoz, hogy az összkereszténység nevében szólj?

(egyébként ti, jehovisták, még a karácsonyt sem ünneplitek meg. nagyon keresztényi...)

2017. márc. 6. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
nyomd el magad living
2017. márc. 6. 22:13
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Pontosítok 2-es. A jehovások nem ünneplik, a keresztények pedig miért ne. A Biblia nem tiltja a nőnap megünneplését.
2017. márc. 6. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
18%
A vallásnak ehhez nincs köze. Én nem támogatom a nő napot, sem az anyák napját. Majd, ha ugyanekkora felhajtás lesz a férfi nap, apák napja, akkor talán igen. Mindig egyenlőségért hisztiznek a nők, de bezzeg ilyen esetekben nem. Válás után a gyereket is ők kapják nagyobb eséllyel.
2017. márc. 7. 09:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a nőkkel, nem több mint a férfiakkal. Növeli a GDP-t.
2017. márc. 7. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem csak az év egy napján kellene kifejezni a hálát, hanem minden nap. Szerintem ez a házastársak kötelessége. Természetesen egy szép gesztus, de nem tetszik, ha csak ezen a napon tiszteljük őket.
2017. márc. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!