Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy katolikus hívő család...

Egy katolikus hívő család hogy áll ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy a gyerekeiket nem oltatják be, mert a vakcinák gyártásakor embrionális szöveteket is felhasználnak?
2017. aug. 9. 17:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem elég, hogy az anyjuk nem akarta őket, még a szöveteiket is lenyúlták :P Valahol valamelyik pontján a sztorinak azért mégiscsak sérül valamiféle emberi méltóság.
2017. aug. 10. 08:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Ha nekem meg kéne halnom, akkor jobban érezném magamat, ha tudnám, hogy halálom után másokon fogok tudni segíteni akár a szöveteimmel.
2017. aug. 10. 08:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Az teljesen más.
2017. aug. 10. 09:16
 24/30 anonim ***** válasza:
Mitől lenne más?
2017. aug. 10. 09:46
 25/30 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok keresztény, de ezt nem értem. Azok az embriók már rég meghaltak, nem azért, mert oltást akartak csinálni a segítségükkel, hanem, mert az anyjuk nem akarta őket. Akkor miért ne adjunk értelmet a haláluknak? Miért ne mentsünk meg embereket a segítségükkel? Akkor legalább nem hiába haltak meg, nem?"

Ezen a linken épp azt mondja az egyház, amit te, nem?

[link]

2017. aug. 10. 10:58
 26/30 anonim válasza:
Van olyan védőoltás, amiben halott babák szövetei vannak, és minden magyar gyerek megkapja de lehet kérni olyat, amiben nincs. Téglásy Imre az alfa Szövetségtől tudja a pontos nevét annak, amivel kiváltható.
2017. aug. 10. 11:04
 27/30 A kérdező kommentje:
Kifejlett, egybefüggő sejtek által alkotott szövetdarabkák a kiszerelt vakcinában? És ezt az állításod bizonyítani is tudod? :D
2017. aug. 10. 12:26
 28/30 anonim ***** válasza:
A DNS-ed sem egybefüggő szövetdarab kérdező, mégis te magad vagy benne.
2017. aug. 10. 12:29
 29/30 anonim ***** válasza:
25: igen, tudom, én a kérdező aggályaira írtam válaszul, amit írtam
2017. aug. 10. 12:31
 30/30 A kérdező kommentje:
Szövetet írtak az előbb.NEM DNS-t. A kettő között finoman szólva is ég és föld a különbség. A DNS kimutatása nagyon érzékeny PCR-rel, azon nem akadnék le, ha kimutatható lenne a vakcinákból. És idegen szervezetbe kerülve is egészen más következményei vannak, mintha mondjuk egész szöveteket injektálnának be másokba. Egybefüggő sejtek vakcinákban való jelenlétéről beszélünk. Nem szeretem a süketelést és mellébeszélést. Hol van erre vonatkozó tanulmány? Ahol szövetet mutatnak ki beadásra kész ampullákból? Link, valami?
2017. aug. 10. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!