A strapon használata bűn ha férfi és nő használja házasságon belül?
hát akkor uralkodj a vágyaidon, átengedem ezt neked, én meg leszek inkább állat.
de továbbra se értem akkor miért tartjuk a nőt? hogy pénzelhessük? vagy ha azért gond hogy vége lett, mert a nő a gazdag, akkor üzenem a kedves férfitársaknak, kezdjenek el rendesen dolgozni, s ne kitartottak legyenek.
" de továbbra se értem akkor miért tartjuk a nőt? "
Nem vagyok feminista,de ezen azért megakadt a szemem. Tartani kutyát szoktak,vagy ékszerteknőst. Másrészt neked csak ez a 2 lehetőség van egy házasságon belül? Vagy totálisan kielégíti a vágyaidat,vagy csak egy "kitartott"? Keresztényként az mellett vagyok,hogy egy feleség legyen engedelmes a férjének,de itt nincs vége a történetnek,a férfinek is van ám dolga,mert neki viszont tisztelni kell,és nem visszaélni az engedelmességgel és 9 méter magasan hordani az orrát.
vagy csak egy "kitartott"
és ha pl. dolgozik?
na ez a kereszténység, engedelmeskedjen a a nő a férfinek.
az már régen rossz ha erről van szó, éphogy a nő nem valami kutya akinek engedelmeskednie kellene, hanem önálló lény.
de ha mást akar mint én, más a fontos neki, akkor mi keresnivalója mellettem?
nem arról szól a házasság hogy onnantól csak ellenkezés és meghúzódás létezik attól függően hogy mi tetszik neked és mi nem...
Merete: :DDDD
Kérdező: neked hiába ír bárki bármit, úgysem fogod megérteni. Provokálsz leginkább, mert ez mozgat belül (jól látni, hogy kit is választottál). Az állatias ösztöneidre vagy büszke?? Szerintem tartsál inkább lovat.
De ez neked szól(na, ha elolvasnád, de nem fogod): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!