A strapon használata bűn ha férfi és nő használja házasságon belül?
Ja értem, ilyen kérdést feltenni is bűn.:)))
Sőt mosolyogni is bűn.:(
Szarni azért szabad? Vagy az igazi szent ember azt se szokott?
Hat...igen gondoltam hogy inkabb arra lennel kivancsi hogy az mi van akkor ha az aszonyka hasznalja...
Nos....en talan megengednem a felesegemnek DE ..tudnod kell hogy olyan eset is tortent mikor kivancsisagbol probalta ki a par es meglepetesre a ferfi unszolasara.A no megtette majd furcsa erzes lett rajta urra..es nem tudod ferjere tobbet mint ferfira nezni...addig fajult a dolog hogy elvaltak 15 ev hazassag utan.Nos ebben az esetben eleg dragan fizetett a ferj a kivancsisagaert...
nem hinném...
se azt hogy emiatt. ott más is volt. de ha mégse az mégrosszabb.
nem hinném, hogy egy ilyen felszínes nővel való felszínes kapcsolattal ahol a vágyak titkolni való tabuk lennének bármit is vesztett.
találni kell normális nőt, akivel nem hazug kapcsolat lenne, aki mellett nem kell eltitkolni a vágyainkat, hanem akivel megélni lehet.
"Ja értem, ilyen kérdést feltenni is bűn.:)))
Sőt mosolyogni is bűn.:(
Szarni azért szabad? Vagy az igazi szent ember azt se szokott?"
Ebből látszik, hogy trollkérdés. Nem bűn feltenni ilyen kérdést, ha feltétlenül az a vágyad, hogy lejárasd magad. Amúgy miért aggódsz, hogy bűn-e? Nem vagy keresztény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!