Kérdező, őszintén, milyen választ vársz erre a kérdésre, amibe nem kötsz bele? Gondolom azt, hogy nem feltétlenül rossz.
Tessék: "nem feltétlenül rossz".
Akkor lehet valakinek Tiszta a lelkiismerete Isten előtt, ha összhangban van a Teremtőjével.
Az állatok is lelkek az tény, de a lélek kifejezést sajnos sokan félre tanították.
Az állatok és az emberek is lelek, élő lelkek, ám a Teremtő az állatoknak nem ígért örök életet, és a halál az kezdetektől részese az Ő életüknek.
Ellenben az embert az örök élet kilátásával teremtette, legalább is addig, amíg nem csinál butaságot.
Sajnos az általad említett személy lázadásának köszönhetően az ember élete végessé lett, és most ugyan úgy meghalnak, mint az állatok.
S egyik sem él tovább jelenleg, sem így sem úgy.
Ezzel Sátán bevezetett egy tanítást, ami ellene megy Isten törvényeinek, és elhatározásának.
Akik pedig ezt elfogadják, azok saját magukat csapják be, és az lesz a vége ennek amit a lázadó is kap majd.
Sok mindent elárul a kérdésed rólad. Na nem azt,hogy jó, vagy rossz vagy-e.
Egy ilyen kérdéssel, csak magadra húzod a buzgó keresztény hitvédőket.( tiszteletem hölgyek urak )
Válaszoltam már pár hasonló kérdésre itt, és folytattam kulturáltnak mondható véleménycserét, keresztényekkel.
Legtöbbjük azonban nem jut tovább a bibliai idézeteknél.
Meg is lepődtem, hogy most viszont egy sincs. Hát gratula érte...most komolyan.
Viszont írkálhatsz ide bármit, nem tudnak elszakadni vallási tanításaiktól,és képtelenek megérteni azt, hogy Sátán nem kötődik az ábrahámita vallásokhoz. Az kötődik hozzá.
Na a lényeg az, hogy a keresztények majdnem 100% a nem öldös embereket, viszont egy kicsit beképzelt, és eléggé álszentek. Csalják a feleségüket, férjüket, elisszák a családi kasszát, ütik és lelki terror alatt tartják a rájuk bízott, és a saját gyerekeiket.
Bigottak, és jelképes ( vagy valódit is ) véráldozatot mutatnak be hetente legalább egyszer.
Ja és mindenkit kárhozattal riogatnak. És még meg is akarnak téríteni.
Ennek függvényében úgy gondolom, hogy a Sátánizmus nem feltétlenül rossz.
Ha van valami értelmes kérdésed- és fel is teszed- válaszolok rá.
szép napot
Pont erről a hisztis magatartásról beszéltem, amit te is csinálsz kérdező. Neked is az a bajod, hogy anno el lettél rángatva a templomba, így nem nézhetted a meséket a TV-ben és most emiatt utálod az egyházat, ami ellen a sátánizmussal akarsz lázadni.
Az se zavar téged ebben, hogyha sületlenségeket írsz össze-vissza. Amiket eddig produkáltál azok.
,,Na de megyek a kórházba orvost áldozni, mert az egyház szerint boszorkányság."
Legalább a történelem órákon figyeltél volna és akkor tudnád pont a kolostorok láttak el sokszor orvosi feladatokat. Igen, volt boszorkány üldőzés, amit az egyház ugyanúgy elítél.
,,Persze kínozni is fogom magam, hogy szent lehessek."
Az se zavarjon, hogy az egyház ezt is elítéli, de neked hiába magyaráznánk, téged csak az érdekel miért nem maradhattál otthon mesét nézni.
,,Meg ugye akkor már miért ne nyirjak ki mindent ami nem ember, úgy sincs lelkük."
Ez meg már ott megbukik mikor Ferenc pápánkat nem is olyan régen megkérdezték, hogy a kutyák is a mennybe jutthatnak-e és ő csak nézett, hogy ez milyen kérdés, mivel az állatoknak is van lelkük, így ők is a mennybe kerülnek.
,,Én a saját utamat követem, és nem tűrhetem, hogy valamit általánosítsanak, mint azt se hogy a sötét foltokat, amit anno a főpapok adtak ki eltakarják."
Nem akarod, hogy általánosítsanak, ezért te általánosítasz. Meg olyan dolgok eltakarásáról beszélsz, amit el se takarnak, ugyanúgy elítéli azokat a cselekedeteket az egyház is. Az meg érdekes út, hogy azért hisztizel te is, mert nem nézhetted a meséket a templomba járás helyett.
,,Nyilván minden közösségben van olyan hogy nem tartja be az előírásokat"
Amiket leírtam azok az előírások a sátánizmusban. Ahogy írtam a sátánizmus mindent direkt fordítva rendel el, mint a kereszténység, emiatt kötelező áldoznod. Ott se mindegy mit áldozol, mert zöldséget, növényeket nem áldozhatsz, csak élő állatot.
Leírom a logikádat:
- Utálom a keresztény egyházat, mert nem ismeri el az állatok lelkét (ami nem igaz, ugyanúgy elismeri, lásd fentebb)
- Emiatt átpártolok egy olyan kamu egyházhoz, aminél kötelező az élő állatok feláldozása, hiába is, hogy mást hangoztatnak. Igen, a LaVey félék is szoktak áldozni. Ilyenkor látszólagosan elhatárolódnak az adott illetőtől, hogy ő megszegte a sátánista egyház tanításait, stb. Aztán naponta ismétlik meg ezt, mert majd minden ,,hisztisüket" (hívőjüket) elkapják minimum egyszer ilyenért.
24#
Az utolsó bekezdésed, - már ne haragudj- de csak egy sztereotípia, egy rossz attitűd.
Sokszor leírtam már,hogy nem áldozunk életet. Még zöldségét sem.
Kérdező
A többiben akár igaza is lehet 24 esnek.
A Sátánizmus nem való mindenkinek. Neked és a többi fiatalnak mindenképpen tanító kell, hogy megétsd. Ez az eszmerendszer csak érett és nagy tudással rendelkező,széleslátókörű embereknek való.
Az hogy fiatalon lázadsz,az rendben van. Az életkor is, csak egy pillanatnyi állapot,semmi több. De a tudást idő megszerezni, és a Sátánizmus erre ösztönöz.
Ez az alapja.
Hogy tojunk az ábrahámitákra? Ja. Igen.
És bárhogy is erőltetik,a Sátánizmus nem kapcsolódik hozzájuk. Sátán léte nem kapcsolódik a bibliához.
Épp ezért nem igaz az sem,hogy pont az ellenkezőjét csináljuk. Egyszerűen nincs köze a Sátánizmusnak hozzájuk,bárhogy is szeretnék. Mármint az igazi Sátánizmusnak.
Akik az Ábrahámita sztereotípiák mentén követik a Sátánizmust azok elfuserált keresztények. Az Ábrahámita vallások által kitermelt újabb csökevények. Senkik.
A Sátánizmus a lélekről, az emberről, az életről szól. És ezt sokan képtelenek felfogni.
Válasz a kérdésre: FELTÉTLENÜL
kis magyarázat:
Emberek szokták kérdezni, keserű tapasztalataik alapján, miért van ennyi rossz a földön, és miért van ennyi igazságtalanság?
rövid válasz: a sátán miatt.
a rossz hír: ráadásul ez 'csak előkóstolás' abból, ami ő, a természetéből, az indulataiból, a gondolataiból,.. a tettei következményeiből... szerintem ez is bőven rossz, rossz ezt 'kóstolni' a keserű ürmöt, a diszharmóniát, a gonoszság és sötétség aljasságát, a terméketlenséget, a halált, a jövőtlenséget, a szomorúságot, a fájdalmat, az elvetettséget...
... de ha az ember az ezzel való azonosulást választja, olyat, amilyet 'kóstolt', végleg megkapja, tovább megy ennek a totális rendszerébe, a pokolba, azaz végleg elkárhozik.
a jó hír: fel kell tehát ez ellen 'lázadni', de nem a világ-emberek ellen kell 'fellázadni', akik próbálják ezeket a bajokat megoldani, ill. harcolnak is ellene nem sok sikerrel, hanem... a jó hír, hogy JÉZUS Legyőzte ezeket az evangéliummal, nem függ már erőtlenül a kereszten,...
HANEM EZEKNEK IS A FŐNÖKE LETT: Tehát simán kin tudsz jönni "ezeknek" a labirintusából..
VAN SZABADÍTÓ
MEG IS SZABADÍT
KI IS TUDSZ JÖNNI..
VÁLASZTHATOD A JÓT IS
SZERETHETED A JÓT IS
KAPHATSZ JÓT IS
A rosszat választva az ember rosszat kap.
A jót választva pedig jót kap.
A sátánizmus pedig a rossz választása, de az olyan világi élet, amely elutasítja a GYŐZTES MEGVÁLTÓT, szintén a rossz választása..
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!