A generalizálódott bűntudat okozza az irreális félelemérzést.A bűntudat,nem mindíg reális okokon alapszik.Barátomnak,az okoz bűntudatot,hogy édesanyja meghalt,amikor őt szülte,s emiatt imádott édesapja egyedülmaradt boldogtalanul.
2017. júl. 20. 00:07
2/15 Dzseri válasza:
az emberek azért nem sétálnak éjszaka, mert éjszaka alszanak, hiszen reggel menni kell dolgozni :-)
2017. júl. 20. 00:09
3/15 anonim válasza:
Javaslom,hogy beszélj a magad félelmeiről,s ne az"emberek félelméről"!
Meg tudnád fogalmazni félelmeid tárgyát,be tudnád mutatni mumusaidat?
2017. júl. 20. 00:11
4/15 anonim válasza:
Egy részük biztos. A másik részük meg inkább alszik.
2017. júl. 20. 00:15
5/15 anonim válasza:
Mivel a csapból is az olyan hírek folynak, hogy valakit megerőszakoltak, kiraboltak, megszúrkáltak..stb. stb.
Az emberekben ez már ösztönösen félelmet kelt, főleg ha mész egy sötét utcában, és azt sem tudod mi merre hány méter.
2017. júl. 20. 00:27
6/15 anonim válasza:
Mi errefelé nemfélünk a démonoktól. Itt az Érmelléki Kuglófembertől rettegünk, mert elviszi az embert és jól megeszi.
2017. júl. 20. 00:44
7/15 anonim válasza:
Nincs kinn éjszaka sem semmi olyan amitől kéne félni.
2017. júl. 20. 02:30
8/15 anonim válasza:
Őseink az èjszakai ragadozók miatt fèltek, ès szerintem mèg máig megőriztük ezt a fèlelmet, manapság meg a kriminális elemektől kell fèlni èjszaka, úgyhogy köze nincs az egèsznek a dèmonokhoz.
2017. júl. 20. 06:42
9/15 anonim válasza:
Ez a kérdés megalapozta a napomat.
Szerintem nem normális, gyermek korban az, 20 évesen nem. Ráadásul inkább fél a gyerek a "makacstól", vagy a "rézf....bagolytól", mint sem démonoktól.
A démonok szó még most is kisbetűvel írandó...
2017. júl. 20. 08:28
10/15 anonim válasza:
Sokan akkor alszanak.
Ha egyedül vagyok nem szoktam kint lenni 10 után, ha társaságban volt, előfordult, de akkor se féltem, mert nem voltam egyedül.
Én nem félek a démonoktól, a könyvemben ők a főszereplők. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!