Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus valóban "egybeforrt...

Jézus valóban "egybeforrt minden emberrel" feltámadásakor? Hol ír a Biblia arról, hogy minden ember az ő temploma volna, és nemcsak azok, akik megtérve átadták neki az életüket? Idézet a kifejtősben.

Figyelt kérdés

Nagybetűs kiemelés tőlem származik, mert úgy jelöltem, hogy a kérdésem azokra a gondolatokra irányul, amelyet kifejeznek.

Jézus valóban „egybeforrt minden emberrel”, kivétel nélkül? Minden ember az ő temploma? Hol ír arról a Biblia, hogy „minden emberrel egybeforrt” feltámadásakor?

Hol ír a Biblia arról, hogy minden ember az ő temploma, és nemcsak azok, akik megtérve átadták neki az életüket?

„JÉZUS a feltámadásakor valahogyan EGYBEFORRT mivelünk emberekkel, MINDEN EMBERREL. Ő nemcsak köztünk van jelen ezáltal, hanem bennünk is, Ő bennünk Él. Mi pedig AZ Ő TEMPLOMAI VAGYUNK.”

#könyv #Biblia #Jézus #Borbás Gabriella Dóra
2017. júl. 13. 12:31
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

"Miért gondolod azt, hogy minden(keresztény) emberre vonatkozik "ti vagytok ez a templom" kifejezés? MIre alapozod ezt az elképzelésedet?"

Én, a Biblia alapján úgy értem, hogy azokra vonatkozik, akik befogadták Őt. Akik elfogadták Jézus Krisztust személyes megváltójuknak.

Tehát szerintem nem minden magát kereszténynek nevező emberre vonatkozik.

2017. júl. 13. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!