Jézus valóban "egybeforrt minden emberrel" feltámadásakor? Hol ír a Biblia arról, hogy minden ember az ő temploma volna, és nemcsak azok, akik megtérve átadták neki az életüket? Idézet a kifejtősben.
Nagybetűs kiemelés tőlem származik, mert úgy jelöltem, hogy a kérdésem azokra a gondolatokra irányul, amelyet kifejeznek.
Jézus valóban „egybeforrt minden emberrel”, kivétel nélkül? Minden ember az ő temploma? Hol ír arról a Biblia, hogy „minden emberrel egybeforrt” feltámadásakor?
Hol ír a Biblia arról, hogy minden ember az ő temploma, és nemcsak azok, akik megtérve átadták neki az életüket?
„JÉZUS a feltámadásakor valahogyan EGYBEFORRT mivelünk emberekkel, MINDEN EMBERREL. Ő nemcsak köztünk van jelen ezáltal, hanem bennünk is, Ő bennünk Él. Mi pedig AZ Ő TEMPLOMAI VAGYUNK.”
"Miért gondolod azt, hogy minden(keresztény) emberre vonatkozik "ti vagytok ez a templom" kifejezés? MIre alapozod ezt az elképzelésedet?"
Én, a Biblia alapján úgy értem, hogy azokra vonatkozik, akik befogadták Őt. Akik elfogadták Jézus Krisztust személyes megváltójuknak.
Tehát szerintem nem minden magát kereszténynek nevező emberre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!