Zsidó emberek, ti hogyan élitek meg a veletek szemben támasztott előítéleteket?
20.Hsz!
Kedves zsidó testvérem!
Sokmindenről lehet vitázni,győzködni bölcs rabbik módszere szerint,de mások megélt tapasztalatain nem érdemes.
Sajnos sokszor azt kapom ismeretlen emberektől,hogy hazudok....Olyankor azt tapasztalom,hogy ő,aki hazugnak minősít engem,a megtapasztalót,a csillagokat is lehazudná az égről.Az ilyen ember olyankor minden hitelét elveszítette akkor is,ha egy vérből valók vagyunk.
Nálunk katolikusoknál megvan egy kis előítélet a zsidókkal szemben. Nem vagyok nagyon hithű, de a pappal jóban vagyok, vele szoktam beszélgetni/vitázni ilyen dolgokról is. Nem idős az atya, majdnem korombeli(28) de azért azt megmondta hogy vigyázni kell velük, mert átbasznak.
Én ezt a nézetet nem osztom. Vallás és származás szerint nem szabad ítélkezni. Sokkal több "magamfajtát" tartok trógernek, mint más vallás/rasszbelit.
Stone88 !
Megértlek,hisz még fiatal vagy.Majd Életmester leckét ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!