Jehova Tanúiról ki mit gondol?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok tönkretették az életemet tiltsák be mint Oroszországban. Barátaim nem voltak sokáig de mostmár titokban bulizni járok. Volt párom de elszakítottak tőle sehova nem mehetek. Megkeresztelkedtem mert a szüleim kényszerítették. Szemét banda ki mit gondol róluk. Verésre buzdítják a szülőket akik kiskoromban engem és a bátyámat véresre vertek. Agymosott szekta2017. júl. 2. 10:48
21/21 anonim válasza:
Kerdezo, ha nem mukodsz egyutt a venekkel (biroin), akkor kikozositenek. Azt jelenti, hogy tanuk nem is koszonhetnek neked, a szuleid sem allhatnak veled szoba. Mindenkeppen megzsarolnak, hogy bevalld meg a nemletezo bunodet is. Nekem ket testverem is ehhez a szektahoz tartozik, agymosott zombik lettek az elmult husz evben. Ezeknek minden "demonos", a karacsonyfatol, a temlomokon es temetokon at a vilagi konyvtarig. Kizarolag az Ortorony ujsag az istenuk, amit a reszvenytarsasaguk vezetoi adnak ki. Hozzam is rendszeresen becsongetnek, de mar kemenyen lerazom oket, nincs kedvem veluk udvariaskodni sem.
Azt javaslom, hogy menekulj, mert meg fognak szegyeniteni a kikozositessel, azt meg ne vard meg, inkabb elozd meg oket es tavozz meltosaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!