Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúiról ki mit gondol?

Jehova Tanúiról ki mit gondol?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok tönkretették az életemet tiltsák be mint Oroszországban. Barátaim nem voltak sokáig de mostmár titokban bulizni járok. Volt párom de elszakítottak tőle sehova nem mehetek. Megkeresztelkedtem mert a szüleim kényszerítették. Szemét banda ki mit gondol róluk. Verésre buzdítják a szülőket akik kiskoromban engem és a bátyámat véresre vertek. Agymosott szekta
2017. júl. 2. 10:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Living, azért nem vagytok ti szentek, szó se róla igen szegényes az erkölcstáratok. Igen, azzal nem értek egyet, hogy mindegyikőtök ilyen, de 95%-a biztosra mondom, (mert magam is tapasztaltam, hogy milyenek vagytok, ha nem értenek veletek egyet), hogy ilyen én nem egyszer beszéltem már Jehova tanújával, (élőben és interneten is egyaránt) láttam azt, hogy csupán pici félre értésekből is gigászi dolgokat néztek ki, és szinte pocskondiázzátok a vitafeleteket. Undorító. Valóban az. Nem egyszer láttalak téged is kikelni magadból egy vitánk során, aminek az lett a vége, hogy kérdés tárgy lettem living. Tehát mégegyszer, NEM mind vagytok ilyenek, de nagy részetek igen, mert az Őrtorony maszlagotokat követitek Krisztus helyett. :)
2017. júl. 2. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Oh,ugyan Bálint,biztos te is hazudsz,nem is beszéltél igazából tanúkkal. Vagy azok csak olcsó másolatok voltak,nem részesülhettél még abban a kiváltságban,hogy láss egy igazi,eredeti,hamisítatlan tanút. :))
2017. júl. 2. 13:24
 13/21 Dongaben ***** válasza:

Ezek a szülők, bármilyen vallást kövessenek is...ilyenek lennének. Itt egy fiatal lány életéről van szó, amit az ilyen elvakultság tönkretehet.

Azt javasolnám, hogy ragadj meg bármilyen (Erkölcsileg elfogadható.) lehetőséget a külön életre!

2017. júl. 2. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Amíg bèkèn hagynak, addig semmi bajom velük.

Itt a fórumon igen ravaszak. Mindig azt a pszichológiát használják, hogy mèg az èrzi (helyettük) rosszul magát, aki szólni mer.

1. Hazudsz (az, hogy ők mit hazudnak, az nem lènyeg)

2. Ők a szegèny üldöztetettek (ha ők üldöznek, nyaggatnak, az okè)

3. Ha valaki mègis olyat követett el, amit állítassz, azt letagadják, hogy közülük való lenne (nem igazi JT)

Szóval így.

2017. júl. 2. 14:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Én lebuktam hogy volt barátom és a vének előtt (két férfi) előtt arról kellett (volna) beszélnem hogy fizikailag mennyire kerültem hozzá közel. Hogy volt e nemi aktus. Nem tudom mit képzelek. Persze mindent ragadtam. Mit képzelnek hogy durkálnak mások magánéletében? Ez miatt persze a barátommal se tudtam együtt maradni. De ők nem szemetek ők szentek
2017. júl. 2. 15:02
 16/21 Dongaben ***** válasza:
100%
Azon gondolkodom, én mit tettem volna hasonló helyzetben, és életkorban... Simán "Léptem volna..."! A bizonytalan jövő is jobb, mint a biztos rossz!
2017. júl. 2. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két volt kollegám is Tanú. Az egyik egy igazi semmirekellő, léhűtő, vigyori, "hűdejófejvagyok" közben meg egy igazi f@$zkalap. A másiknak meg egy barátja sincsen. Szerinted?
2017. júl. 2. 16:01
 18/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kerdezo, mindenki megkapja "jutalmat" tetteiert, legyen az JT vagy mas

igyhat te is

magaddal szamolj el

ha szuleid ... khm? "stikesek..." azon te most aligha tudsz segiteni, igy tenyleg azzal ertek egyet amit paran irtak hogy probalj szabadulni

de valaki nem azert lesz "stikes" mert JT s, hogy tobben e vannak koztuk nem tudom, te ebben a helyzetben vagy ha JT t tamadod azzal a te helyzeted nem javul

szinten ahogy irtak, ha JT t megszuntetned valahogy, meg titokban tortenot is, akkor a szuleid jobbak lennenek? es ha megjobban vernenek? (jobb esetben, foleg ha megtudnak hogy temiattad szunt meg a felekezetuk)

felnott vagy es a batyad is, igy valoszinu ki tudtok repukni a feszekbol...

2017. júl. 2. 16:44
 19/21 Dongaben ***** válasza:
100%
19 éves lány...felnőtt, jogilag. Mi tart vissza? Ott hagynám a fenébe őket! Főleg, hogy nem is hiszel abban, amiben ők! Keresd a bátyád, vagy más hasonló sorsú segítségét! Szállj szabadon!
2017. júl. 2. 17:39
 20/21 lilla64 ***** válasza:
Ajaj,ha már alámeritkeztél,akkor sajna nem fog könnyen menni.Én is meg kellett szakitsam a kapcsolatot a szüleimmel.Külső segitség nélkül nehéz kilépni.Én is csak azt tudom tanácsolni,keresd meg a testvéredet.
2017. júl. 3. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!