Jehova tanúinak mi a véleménye az Igazhitű Jehova tanúiról? Ők sel keresztények szerintük? Ők is tévelygők?
Igen ők egy külön őnálló csoportot alkotnak akik elhatárolódnak a szervezettől és a szervezet is tőlük.
Hitehagyottak a szervezet szemében.
Minek?.
Itt olyan sok okos ember van, akik irkálnak.
Egyébként, nem értem miért kérdeznek tanúktól, ha más válasza, hihetőbb fontosabb mint azé aki él benne.
Kedves kérdező!
Arra, h mennire fontos az egegység, azaz az egységes gondolkodás Jézus mutatott rá:"hogy mindnyájan egyek legyenek, mint ahogy te, Atyám, egységben vagy velem, és én egységben vagyok veled, hogy ők is egységben legyenek velünk, hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél el engem.János 17:21
Nem lehet az kérdés, ha egy Isten van,h nkncs több féle út Ostenhez, csak egy:"ellenben szűk az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják" Máté 7:14
Logikus, h ezen az úton csak egységes elképzelés szerint haladhatunk. Mivel Jézus a gyulekezet feje, ő nem mondhat mást minden keresztény gyülekezetben. Vagy hazudik?
Nem gondolhatod, h olyan személyek, akik ellentéteket szúlnek, külön csoportosulást hoznak létre, az Istentől, illetve Jézustól a fiától van. Nem nagyon érfekel a különbség közöttünk ill közötte, de az biztos, vallás nincs megnevezve a Bibliában. Az viszont, h ne jagyományokra építsük a hitünket, hanem pontos ismeretre, az biztos.
Mivel több 10ezer, magát kereszténynek valló vallás létezik, logikus, h ebből csak egy mo dja az Igazat, azaz aut, amit Isten szeretne tudatni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!