Keresztények, ti mit gondoltok arról hogy az USA elnöke a Bibliára teszi le az esküt? Szerintetek ez helyes?
Nem zavar. Nem lesz ettől se jobb, se rosszabb elnök valaki.
Ez egy szokás, a ceremónia része.
"Ennyi erővel a kereszténység hogy meri kereszténységnek mondani magát amiért több millió ember haláláért felelősek?"
Csúnya, rossz kereszténység. Melyik az, mutasd meg, elfenekelem!
Én keresztény vagyok. Konkrétan melyik az a több millió ember, akinek haláláért én felelek?
Ha én megölök valakit és azt mondom, a Te nevedben tettem, akkor ki a bűnös?
Én azt mondom, hogy hamisan esküszik mert soha nem fog tudni eleget tenni a Bibliában leírtakban.
Ez egy szokássá vált viszont attol még nem áldást hanem átkot vesznek magukra.
Ez az én véleményem.
"Keresztények, ti mit gondoltok arról hogy az USA elnöke a Bibliára teszi le az esküt? Szerintetek ez helyes?
Legtöbb elnök így tett. Nem tartjátok ellentmondásosnak hogy a Bibliára esküsznek közben pedig milliók haláláért felelősek?"
Ezek max. kultúrkeresztények. Az igazi hívő nem esküszi semmire. Az igazi hívő életben tartja a másikat, nem elpusztítja. Ne csak liberálisan gondolkozzunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!