Kedves Jehova Tanúi, testvéreim. Tavaly keresztelkedtem meg, viszont ezen az éven kb 1 hónapja olyan 4x megcsójolt osztálytársam, mert szerelmes belém. Mit csináljak? Elmonjd am véneknek? 20/L
Figyelt kérdés
A családomban a szüleim nem Tanúk. Sokat imádkozok emiatt.2017. jún. 11. 11:57
21/39 anonim válasza:
Térjünk vissza a kérdésedre, mert nem is érdekel, hogy milyen sátáni nevet imádsz és milyen sátáni szervezetet, ez a te döntésed. Azt kérdeztem tőled, hogy miért nem Istennel beszéled ezt meg? Erre válaszolj.
22/39 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki sokszor.
2017. jún. 11. 17:02
23/39 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Miben gondolod,hogy Sátán által félrevezetettek vagyunk?
24/39 anonim válasza:
"Köszöntsétek egymást szent csókkal. Köszöntenek titeket a szentek mindnyájan."(2 Kor 13:12)
25/39 anonim válasza:
Ez nem katolikus-jehovista ügy, mert a JHVH név héber, ezáltal a vitát a héber nyelv és a zsidó vallási szabályok döntik el.
26/39 anonim válasza:
Persze, hogy nem. De a jehovások a katolikusokat gyűlölik a legjobban, én pl. ezért említettem meg külön, hogy a jehova szó egy katolikus hibás szóképzés eredménye.
27/39 A kérdező kommentje:
Nem jehovások vagyunk, hanem Jehova Tanúi, és nem gyűlölünk senkit. Jézust utánozva szeretjük embertársainkat.
2017. jún. 11. 18:19
28/39 anonim válasza:
Aham... azért tartasz minket a *s*átán (én kis betűvel írom, naggyal írja az, akinek az ura) által megvezetett embereknek.
29/39 anonim válasza:
Ha valóban Tanú lennél, akkor ezt neked tudnod kell.
Egy Jehova Tanúja nem itt teszel fel kérdéseket arra vonatkozóan, hogy mit kell tennie bizonyos esetben.
ennél fogva nekem ez gyanús.
30/39 anonim válasza:
"Sajnálom, hogy Sátán így félre tud vezetni vezetni tieteket."
Rendben, de akkor érvelj, bizonyíts, taníts, hogy ne legyünk félrevezetve. Mert ez nem érv, hanem csak egy állítás, ami semmivel nincs alátámasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!