Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Undorodom magamtól, mit tegyek?

Undorodom magamtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok leszokni a maszturbációról annak ellenére, hogy tudom, bűn. Állandó bűntudat gyötör, utána undorodom magamtól. Állandóan befészkeli a tudatomba magát egy fantáziakép. Napközben akár a villamoson is feláll és hiába küzdök ellene.

Egyszerűen gyenge vagyok. :((

Rendszeresen fohászkodok Istenhez, de kevés, és az akaraterőm kevés.

Mit tegyek?!

2017. jún. 1. 20:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
21%
Hahó , innen üzenném,a nagyon sok mélyen vallásos embernek akik lepontoztak minket a "biológiai és egyéb tudományon alapuló válaszadókat",hogy más tény állását nem szép dolog semmibe venni és lenézni.
2017. jún. 2. 06:36
 22/37 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Én is keresztény vagyok és küzdök a kérdéseddel említett dologgal.

Tényleg nem könnyű. Egyik kérdésnél azt írtam, hogy ez felfogható biológiai szükségletnek is, és a vallásosok kb. kiröhögtek.

De ha valaki nem vezeti le, az frusztrált, depis lesz, tehát mentális betegséget idézhet elő, erősíthet meg.

2017. jún. 2. 06:49
 23/37 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésről eszembe jutott egy történet:

A 40-es férfi bement a patikába,és szégyellősen modta a patikus nőnek:

-Merevedési problémáim vannak.Sajnos ez,állandósult.Tudna valamit adni erre?

-Várjon,megkérdezem a nővérem,aki az üzlettársam!

...Néhány perc múlva megjelent az üzlettárs.

-Nos,50%-os részesedést az üzletben,ingyen szállást, étkezést,és gépkocsi használatot ajánlunk,s a problémáját közösen orvosoljuk.

2017. jún. 2. 07:23
 24/37 anonim ***** válasza:
41%

Félre a viccel!

Olyan társat kell találnod,akivel levezetheted ezt a problémádat!

A maszturbálást,a Biblia sehol sem minősíti bűnnek,de a csőretöltés sokszor igen kellemetlen következményekkel jár.

2017. jún. 2. 07:27
 25/37 anonim ***** válasza:
36%

Nyugi, ez itt megszokható: ha az ember alapos érvekkel alátámasztott válaszokkal érkezik, az itt BŰN.

Továbbra is fenntartom:

- Olyan ellen küzdesz, ami teljesen természetes dolog: azaz árral szemben kívánsz evezni. Javasolom: a Tiszán ezt ne tedd!

- Oké, oké, akkor ne verd ki... Ez a Te döntésed... DE! Ha a merevedésedet kifejezetten el akarod fojtani: mi lesz majd a hitvesi ágynál? Hogy lesz így gyerekáldás?

Nem mellesleg: hogy lesz úgy feleség, hogy egy búvalbszott frusztrált személyiség leszel?

2017. jún. 2. 09:43
 26/37 anonim ***** válasza:
38%
Én akkor undorodnék magamtól, ha látnám a sok szép női egyedet nyáron és nem állna fel, nem lenne vágy, erekció és elfojtanám, mondván hogy ez természetellenes.. Érted erre lett kalibrálva az ember, nálunk fontos az örömszerzés, ezért vagyunk emberek, de imádkozzál csak ha jól esik, bár azt a te helyedbe akkorra tartogatnám inkább ha már abban a korban vagy, hogy már tényleg csak az segít XDXD
2017. jún. 2. 10:13
 27/37 A kérdező kommentje:

Meglehet a bibliában nincs olyan említve a maszturbáció, de aki tisztában van a paráznaság fogalmával az tudja, hogy ez annak számít.

#16-os, vannak válaszok, amiket eltudok fogadni. Pl. a #14-est.

#25-os, talán igazad van. Nem kell attól még rárántanom, hogy spontán feláll. Igaz.

Csakhogy a dolog nem áll itt meg… A bűnlajstromomon van még valami :((

Amiért ennyire undorodom magamtól még az az, hogy homoszexuális vagyok, és abban egyetérthetünk vallási nézetektől függetlenül, hogy ez undorító.

És ez ellen a legnehezebb küzdenem.

2017. jún. 2. 11:45
 28/37 A kérdező kommentje:
*nincs ugyan említve
2017. jún. 2. 11:46
 29/37 anonim ***** válasza:
42%

Arról nem tehetsz,hogy homoszexuális vagy,ennek genetikai vagy kromoszóma rendellenességek oka van... Szóval kénytelen vagy elfogadni magad ( vagy nem ,de azzal csak magadnak teszel kárt), próbálj pszichológus segítségét kérni,ha nem akarod,akkor szenvedj

,Mert ennek az lesz a vége ,ha nem kérsz segítséget ..előbb utóbb depressziós leszel .. khm.. a többit inkább nem írnám le.. a döntés a tiéd.

2017. jún. 2. 12:46
 30/37 A kérdező kommentje:
#29-es, jöttök folyamatosan a biológiai érvekkel, de végső soron a dontés az én kezemben van.
2017. jún. 2. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!