Undorodom magamtól, mit tegyek?
Képtelen vagyok leszokni a maszturbációról annak ellenére, hogy tudom, bűn. Állandó bűntudat gyötör, utána undorodom magamtól. Állandóan befészkeli a tudatomba magát egy fantáziakép. Napközben akár a villamoson is feláll és hiába küzdök ellene.
Egyszerűen gyenge vagyok. :((
Rendszeresen fohászkodok Istenhez, de kevés, és az akaraterőm kevés.
Mit tegyek?!
Szia!
Én is keresztény vagyok és küzdök a kérdéseddel említett dologgal.
Tényleg nem könnyű. Egyik kérdésnél azt írtam, hogy ez felfogható biológiai szükségletnek is, és a vallásosok kb. kiröhögtek.
De ha valaki nem vezeti le, az frusztrált, depis lesz, tehát mentális betegséget idézhet elő, erősíthet meg.
A kérdésről eszembe jutott egy történet:
A 40-es férfi bement a patikába,és szégyellősen modta a patikus nőnek:
-Merevedési problémáim vannak.Sajnos ez,állandósult.Tudna valamit adni erre?
-Várjon,megkérdezem a nővérem,aki az üzlettársam!
...Néhány perc múlva megjelent az üzlettárs.
-Nos,50%-os részesedést az üzletben,ingyen szállást, étkezést,és gépkocsi használatot ajánlunk,s a problémáját közösen orvosoljuk.
Félre a viccel!
Olyan társat kell találnod,akivel levezetheted ezt a problémádat!
A maszturbálást,a Biblia sehol sem minősíti bűnnek,de a csőretöltés sokszor igen kellemetlen következményekkel jár.
Nyugi, ez itt megszokható: ha az ember alapos érvekkel alátámasztott válaszokkal érkezik, az itt BŰN.
Továbbra is fenntartom:
- Olyan ellen küzdesz, ami teljesen természetes dolog: azaz árral szemben kívánsz evezni. Javasolom: a Tiszán ezt ne tedd!
- Oké, oké, akkor ne verd ki... Ez a Te döntésed... DE! Ha a merevedésedet kifejezetten el akarod fojtani: mi lesz majd a hitvesi ágynál? Hogy lesz így gyerekáldás?
Nem mellesleg: hogy lesz úgy feleség, hogy egy búvalbszott frusztrált személyiség leszel?
Meglehet a bibliában nincs olyan említve a maszturbáció, de aki tisztában van a paráznaság fogalmával az tudja, hogy ez annak számít.
#16-os, vannak válaszok, amiket eltudok fogadni. Pl. a #14-est.
#25-os, talán igazad van. Nem kell attól még rárántanom, hogy spontán feláll. Igaz.
Csakhogy a dolog nem áll itt meg… A bűnlajstromomon van még valami :((
Amiért ennyire undorodom magamtól még az az, hogy homoszexuális vagyok, és abban egyetérthetünk vallási nézetektől függetlenül, hogy ez undorító.
És ez ellen a legnehezebb küzdenem.
Arról nem tehetsz,hogy homoszexuális vagy,ennek genetikai vagy kromoszóma rendellenességek oka van... Szóval kénytelen vagy elfogadni magad ( vagy nem ,de azzal csak magadnak teszel kárt), próbálj pszichológus segítségét kérni,ha nem akarod,akkor szenvedj
,Mert ennek az lesz a vége ,ha nem kérsz segítséget ..előbb utóbb depressziós leszel .. khm.. a többit inkább nem írnám le.. a döntés a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!