1/22 anonim válasza:
Istenem, Istenem, miért hagytál el engem.
5/22 anonim válasza:
Azt mondta: "Két dolog van, ami végtelen a világon: az Isten hatalma és az emberi aljasság. De az egyikben nem vagyok biztos."
6/22 anonim válasza:
Valsz azt, hogy "bameg ez rohadtul faj, szedjetek le k gyorsan"
7/22 anonim válasza:
Állítólag azt, hogy bocsáss meg nekik istenem, mert nem tudják mit cselekszenek. Egyesek szerint pedig azt, hogy annyira feszült vagyok.
8/22 A kérdező kommentje:
#1! Azért kérdeztem, mert nem tudtam a választ, úgyhogy nagyot tévedtél ítélkezésed során. Nem csaltam!
Nézd csak meg a lentebbi hozzászólásokat, abból is az derül ki, hogy sokan sokféleképpen tudják.
#4! Kétlem, hogy Jézus azt mondta volna: "google".
A többieknek nagyon köszönöm!
2017. máj. 23. 14:18
9/22 anonim válasza:
9: Nem azt mondta, hogy google, hanem a google segítségével 5 másodperc volt megtalálni. Ami annál is kevesebb, mint ide kérdést kiírni :)
Egyébként azokat mondta, amit a következő pontban belinkeltem. Nem egy dolgot mondott.
10/22 A kérdező kommentje:
#10... azt viccnek szántam. :-)
A linket köszi!
2017. máj. 23. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!