Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az a keresztény film...

Melyik az a keresztény film ami megfogott?

Figyelt kérdés

Engem anno a Passió nagyon levett a lábamról.

De van például a "Találkozás 1-2" a "Tízparancsolat", pl "Jeremiás" vagy "Egy éjszaka a királlyal", vagy a modern keresztény filmek közül a "Mr Régimódi" "A Mennyország valóság", "A kinyilatkoztatás útja",és az utolsó amit láttam "A nap mögött" ja meg "A zarándok útja".

Én szeretem nézni ezeket a filmeket mert tanulságosak, vannak bennük olyan igazságok amelyekben szinte önmagunkat ismerjük fel. Legalábbis én már többször tapasztaltam azt mintha rólam szólna a film, vagy nekem akarna üzenni, de nem csak én vagyok így ezzel.

Neked mi a kedvenced?

2017. máj. 1. 07:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
nincs ilyen, mind hülyeség :D
2017. máj. 1. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem az örök kedvencek, a Szent II. János Pál pápa életét bemutató két részes film: a Karol Wojtyla az ember aki pápa lett és a pápa aki ember maradt,

A másik nagy kedvencem, a 20. század végén élő olasz orvos, Szent Giuseppe Moscati életéről szóló szintén két részes film: a Giusppe Moscati - a szeretet gyógyít

2017. máj. 2. 09:16
 13/13 anonim válasza:
Nálam is a Napfivér Holdnővér az első, és mindenkinek ajánlom, aki nem ismeri
2017. máj. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!